Facebook

Flot hjemmesejr over Hjørring

 

Fredag d. 23. august kl. 18.00

Jammerbugt FC- Hjørring 3-1

 

Fredag d. 23. august stod vi over for sæsonens første hjemmekamp. Modstanderen var Hjørring, der på forhånd var udråbt som en af favoritterne til at vinde rækken. Vi har dog også selv et ganske godt hold og med 10 sejre i de sidste 11 kampe, var det et hold fyldt med selvtillid, der gik på banen.

Hjørring har generelt et større hold end os og de forsøgte fra starten at lægge et stort tryk på os. Dette resulterede i en række hjørnespark til Hjørring uden at de dog blev rigtigt farlige. Vi stod dog meget solidt på banen og var rigtig skarpe i omstillingerne.

Midt i halvlegen kom så føringsmålet: Et effektivt højt pres gjorde at vi vandt bolden højt i banen og et par gode afleveringer gav Anders bolden i en god position på kanten af straffesparksfeltet. Herfra tog han et godt træk forbi sin oppasser og sparkede bolden fladt ind i det lange hjørne. Et glimrende holdmål!

Lidt senere kom målet til 2-0 og hvor det første var et holdmål var dette en rigtig stærk solopræstation fra Jesper Søgård. Han modtog bolden helt ude ved sidelinien, skar indad og selvom han flere gange var lige ved at miste bolden, fik han slidt sig fri og udplacerede sikkert målmanden.

Anden halvleg blev en flot opvisning fra Jammerbugt. Der blev holdt godt i bolden og vi blev ved med at true på omstillingerne. Med godt et kvarter igen blev Leth skiftet ind til sin første kamp i 2013 og mindre end et minut senere kunne han notere sig for en assist! Et glimrende kontraangreb endte hos Augustine, hvis afslutning lige akkurat kunne snige sig ind over stregen!

I overtiden fik Hjørring reduceret på et lidt tyndt dømt straffespark, som Christo i første omgang fik reddet, men riposten blev sparket ind.

Dermed har vi lagt godt fra land med to sejre og det skal blive spændende at følge onsdagens topopgør med Hobro.

/Christian Grubert, U19 assistenttræner