Facebook

U19 smed 2 point på 5 minutter

Lørdag d. 6. oktober 2012

 

AaB – Blokhus FC: 3-3 (0-2)

Blokhus FC målscorer:
Emil Hansen 1 mål og Jesper Søgård 2 mål.

Holdopstilling:
Christoffer Sand, Nicklas Hamann, Lennart Pedersen, Simon Jensen, Mikkel H. Larsen, Aske McKernan, Anders Rosengren, Emil Hansen, Christoffer Leth, Mikkel Nymann, Jesper Søgård, Jonas KC, Andreas Laursen og Augustin Akena.

 

Der var dømt lokalopgør på AaB’s anlæg lørdag eftermiddag. AaB havde revanche til gode fra sidste opgør, og stillede også med et noget andet hold til dagens kamp.
Alt starter planmæssigt og Emil Hansen bringer os i front allerede efter 12 minutters spil, på en god pasning fra højre side af Jesper Søgård. Kort efter står der 0-2, troede vi, Emil Hansen går til baglinien og Jesper løber ind i bolden og header bolden sikkert i mål. Men noget uforstående bliver målet annulleret for offside. Kort efter er den gal igen, Emil Hansen dribler ind i feltet og bliver helt klart kantet, men dommeren mener ikke at der skal fløjtes for straffespark.

Med seks minutter tilbage af 1. halvleg er det Christoffer Leth’s tur til at komme til baglinien og han serverer bolden for fødderne af Jesper Søgård som scorer sikkert til 0-2.

2. halvleg starter planmæssigt og efter syv minutters spil er det igen Jesper Søgård der er på pletten og scorer til 0-3. Blokhus FC har styr på kampen og skal stille og roligt køre sejren hjem.

AaB har midt i 2. halvleg flere gode nærgående forsøg, men Christoffer Sand i målet holder os inde i kampen med nogle pragtredninger. AaB reducerer til 1-3 efter 67 minutters spil, denne reducering går fuldstændig Blokhus FC til hovedet, og holdet taber helt og aldeles koncentration og falder helt fra hinanden. På sølle fem minutter scorer AaB tre mål, helt utilgiveligt i en Mesterrække. I denne periode manglede holdet virkelig, at de rutinerede kræfter på holdet trådte i karakter, men det formåede de desværre ikke.

Kort efter at AaB har scoret til 3-3, serverer Emil Hansen igen en sukker bold i det lille felt, men Andreas Laursen formår ikke fra to meters afstand at få bolden i mål.

Vi skal nu på træningsbanen i næste uge, så vi er klar til at rejse os igen efter denne weekends noget skuffende resultat. Aalborg Chang kommer på besøg søndag kl. 12.00 i årets sidste turneringskamp.

/Kristian Vestergaard Nielsen.