Facebook

Nederlag til stærk modstander

Lørdag d. 18. maj kl. 13.00

 

AGF/Viby – Blokhus FC: 3-1 (1-0)

Truppen til kampen: Christoffer, Augustine, Andreas, Ademir, Nicklas H, Aske, Christian, Anders, Nicklas S., Adam, Jesper, Magnus, Haris og Simon.

 

Lørdag d. 18. maj skulle vi møde AGF. Det er altid spændende, at møde en klubs andethold, da man aldrig helt ved hvor stærkt de stiller op. Denne gang havde AGF syv spillere med omkring ligatruppen og der ventede os en hård udfordring. Tingene blev ikke just nemmere af at Simon gik i stykker under opvarmningen, men Ademir overtog hans plads med stor succes.

I kampens start gjorde et aggressivt pressende AGF-hold, at vi havde svært ved at spille bolden ud af egen forsvarszone og de lagde et stærkt pres på os. Midt i halvlegen fandt Anders dog flot Søgård i dybden. Søgård fik sendt bolden uden om målmanden, men desværre blev den reddet på stregen. Lidt senere kom AGF dog foran og var det ikke for Christo, havde vi været større bagud ved pausen. Først reddede han os med en refleksredning fra kort afstand og bagefter tog han flot et straffespark.

Anden halvleg startede perfekt for os, da Guldager afsluttede et kontraangreb med en flad afslutning i det lange hjørne 1-1! Herefter lå kampen på vippen og vi var i denne fase tæt på at bringe os foran. Desværre fik hjemmeholdet teten igen og med ca. 10 minutter tilbage kom de foran med 2-1 og i kampens døende minutter afgjorde de kampen med et mål på grænsen til offside.

Trods nederlaget var der mange gode momenter fra holdet, men det må retfærdigvis siges, at AGF var bedst set over hele kampen. Kampens spiller blev fuldt fortjent Christo.

/Grubert