Facebook

U19 fik 1 point mod AaB

Fredag d. 1. juni kl. 18.30.

 

Blokhus FC - AaB: 3-3
1-0 Christian Guldager, BFC
2-0 Thomas Albæk
2-1 AaB
2-2 AaB
2-3 AaB
3-3 Thomas Kok, BFC

Holdopstilling:
Christoffer Sand, Nicklas Hamann, Andreas Laursen, Jacob V. Nielsen, Rasmus Risum, Aske McKernan, Kenneth Møller, Christian Guldager, Mikkel H. Larsen, Thomas Kok, Thomas Albæk, Christoffer Leth, Jonas KC, Nikolaj Hyldgaard.

Advarsel
Kenneth Møller

 

Bedste kamp hidtil af U19, desværre smed holdet 2 point på 7 minutter.

Fra kampens start sad Blokhus FC tungt på kampen og spillede noget af det bedste fodbold holdet har vist i år. AaB bliver holdt helt væk fra chancer de først 72 minutter, her var stillingen 2-0 til Blokhus FC som burde have været mindst 5-0, hvis man kigger på spil og chancer. Men desværre brænder vi igen alt for mange store chancer.

Med 18 minutter tilbage af kampen får AaB en tilfældig chance på kanten af feltet, der bliver sparket på mål, desværre går dette spark ind bag Christoffer i målet. Dette mål er startskuddet til et mareridt for et ellers velspillende Blokhus FC hold. Holdet får gummi ben og glemmer helt at spille fodbold. På  7 minutter går AaB fra at være nede med 2-0 til at føre kampen 2-3.

Heldigvis får vi rettet op på tingene igen, og får fuld fortjent ulignet til 3-3 med 8 minutter tilbage af kampen. AaB får ved scoringen en 10 minutters udvisning og vi har derved gode muligheder for at sætte ekstra tryk på til sidst. Men ak nej, vi bliver i samme periode præsenteret for et utilgiveligt dumt gult kort for at skubbe til en modspiller.

Vi må tage de 83 gode minutter med os, og så huske på, at en fodbold kamp varer mindst 90 minutter.

Næste opgave er ude på lørdag kl. 15:00, hvor vi skal en tur til Skive.

/Kristian Vestergaard Nielsen