Facebook

U19 spiller efter jul i Mesterrække 1

Søndag d. 14. oktober 2012

 

Blokhus FC – Aalborg Chang: 1-0

Holdopstilling til dagens kamp:
Christoffer Sand, Nicklas Hamann, Lennart Pedersen, Simon Jensen, Jonas KC, Aske McKernan, Anders Rosengren, Emil Hansen, Christoffer Leth, Mikkel H. Larsen, Jesper Søgård, Andreas Laursen, Mikkel Nymann og Augustin Akena.

Målscorer: Lennart Pedersen.

 

I efterårets sidste turneringskamp hjemme mod Aalborg Chang, var kravet tre point for at komme i Mesterrække 1 efter jul.

Holdet vandt helt fortjent 1-0, i en kamp hvor vi har klart overvægt i boldbesiddelse og chancer. Kun uskarphed foran modstanderens mål gør, at vi ikke vinde 4-0.

Holdet var helt klart tynget af nerver i dagens kamp, men formår alligevel, at tilspille sig de chancer der skal til for at vinde en fodboldkamp på dette niveau. Samtidigt bliver Chang stort set holdt væk fra chancer.
Holdet slutter på en 3. plads i puljen med 18 point. 5 sejre, 3 uafgjorte og 2 nederlag og en målscorer på 17-11.

Holdet har her i efteråret været i en meget stærk pulje, hvor der efter min menig er fire hold der kan begå sig i en Mesterrække 1. FC Djursland må ”nøjes” med Mesterrække 2 efter jul, mens Hobro IK og FC Hjørring rykker med os op i Mesterrække 1 efter jul.

Når jeg kigger på holdet der har spillet her i efteråret, er det et ungt og meget homogent hold som sagtens kan begå sig i en Mesterrække 1. Holdet har vist, at det er i stand til at spille noget flot fodbold og der er ingen hold i puljen som holdet ikke kan slå. Fortsætter holdet sin udvikling, vil holdet helt klart være med til at præge en Mesterrække 1 i foråret. Puljen her i efteråret har budt på mange jævne og rigtig gode kampe, og vi har i alle kampene været i stand til i perioder, at være spilstyrende, og hele tiden forsøge at spille noget flot fodbold.

Holdet fik i sommerpausen hele seks nye spillere, som alle har formået at sætte sit præg på holdet, og er alle hurtigt faldet godt til i klubben.

En stolt træner, kan se tilbage på en halvsæson hvor holdet langt hen af vejen har leveret flotte præstationer både til træning og kamp. Holdet er stadig med i Pokalturneringen, hvor næste modstander er Aalborg Freja d. 16. april 2013.

/ Kristian Vestergaard Nielsen