Facebook

Flot U19 sejr

Lørdag d. 26. august kl. 12.00

 

Blokhus FC – FC Djursland: 2-1 (1-0)

 

Holdopstilling:
Lasse Morild, Jonas KC, Andreas Laursen, Lennart Pedersen, Thomas Albæk, Aske McKernan, Anders Rosengren, Emil Hansen, Christoffer Leth, Mikkel H. Larsen, Jesper Søgård, Nicklas Hamann, Augustin Akena og Mikkel Nymann.

 

Målscorer: Aske McKernan og Jesper Søgård
Gult kort: Aske McKernan og Lennart Pedersen

 

I en meget velspillet U19M kamp, vandt Blokhus FC fortjent hjemme med 2-1 over FC Djursland.

Kampen var præget af højt tempo og til tider rigtig flot pasningsspil af begge hold. Set over hele kampen har vi klart de fleste og største chancer og bør vel vinde kampen med 2-3 mål. Vi får bl.a. underkendt en scoring og har to kæmpe chancer tæt under mål, som vi ikke får skubbet ind over stregen. Med lidt mere dommertække havde vi også fået tilkendt mindst et straffespark.

FC Djursland starter bedst, men stille og roligt får vi styr på tingene og har tilløb til flere scoringer i 1. halvleg. Vi skal dog hen til 42. min inden Aske McKernan koldt og roligt sætter en bred inderside på bolden fra kanten af feltet og scorer et sikkert og rigtig flot mål.

2. halvleg er dårligt gået i gang før FC Djursland får udlignet. Blokhus mandskabet er ikke klar efter pausen og får ikke clearet bolden ordentligt og pludselig står en Djursland spiller fri i feltet og udligner til 1-1. Blokhus svarer dog hurtigt igen. Anders Rosengren slår en perfekt aflevering bag Djursland’s bagkæde, og Jesper Søgård sprinter fra forsvaret og scorer sikkert til slutresultatet 2-1.

Næste opgave er Pokalkamp tirsdag i Brønderslev kl. 18.30.

Lørdag spiller holdet igen turneringskamp hjemme kl. 12.00, hvor AaB kommer på besøg.

/ Kristian Vestergaard Nielsen