Facebook

U19 tabte premiere kampen i M1

Lørdag d. 14. april kl. 14.30.

 

Blokhus FC – FC Djursland 1-2 (0-0)
0-1 FC Djursland
1-1 Anders Rosengren, BFC.
1-2 FC Djursland

 

Holdopstilling:
Daniel Hovaldt, Simon Jensen, Andreas Laursen, Kenneth Møller, Mads Rosengren, Chr. Guldager, Aske McKernan, Anders Rosengren, Thomas Albæk, Thomas Kok, Chr. Poulsen, Moses Taban, Christoffer Leth og Mikkel H. Larsen.

 

I en meget chancefattig kamp, afgjorde FC Djursland kampen i sidste minut til egen fordel med scoringen til slutresultatet 1-2. FC Djursland fik dermed pyntet på statistikken, da det for første gang lykkedes at besejre et U19 hold fra Blokhus FC.

Kampen burde have endt uafgjort, og dermed sikret os det ene point. Dette resultat ville have været et godt billede af en kamp, hvor ingen af holdene rigtig formåede at sætte sig på spillet.

l premierekampen var der fem debutanter, alle fra U17 afdelingen. De tre af spillerne var i startopstillingen og viste gode takter.

Rent spillemæssigt spiller vi en ok kamp, vi er mest i boldbesiddelse og spiller bolden godt rundt, men vi formår ikke rigtig at blive farlige. Vi mangler på dagen, at finde de rigtige løsninger på den sidste trediedel af banen.

FC Djursland bringer sig i front i starten af 2. halvleg, hvor de fanger os på en omstilling. Anders Rosengren bringer hurtigt balance i regnskabet og scorer på et godt hovedstød på et perfekt indlæg fra storebror Mads Rosengren. Herefter har vi tilløb til chancer, men det løber desværre ud i sandet.

Så sker det, der absolut ikke må ske med ét minut tilbage af kampen.  En Djursland spiller får fra midten af banen helt ude ved sidelinien lov til først at løbe 25 meter med bold, mens en Blokhus FC spiller kigger på. Der kommer en Blokhus FC spiller mere til, og dermed er der to spillere, der kigger på, at han løber de sidste 25 meter til baglinjen, hvor han sparker et halvkikset indlæg, som vores ene midtstopper flytter sig for, og pludselig havner bolden, ud af ingenting, midt foran vores mål, hvor en FC Djursland spiller sparker bolden i mål uden chance for Daniel Hovaldt i målet.

En hård skæbne, men omvendt må vi også kigge indad og sige, at så store personlige fejl,  ikke må ske med ét minut tilbage af kampen. Det er simpelthen ikke godt nok, når ambitionen er, at ende i en top 3.  

Næste weekend spiller vi ude mod AaB søndag kl. 13.00.

/U19 træner Kristian Vestergaard Nielsen