Facebook

Topkampen i U19M endte uafgjort

Søndag d. 16. september 2012

 

Blokhus FC - Hjørring IF: 2-2 (0-0)

Holdopstilling:
Lasse Morild, Jonas KC, Lennart Pedersen, Simon Jensen, Thomas Albæk, Aske McKernan, Anders Rosengren, Emil Hansen, Christoffer Leth, Mikkel H. Larsen, Christian Guldager, Jesper Søgård, Augustin Akena og Nicklas Hamann.

Målscorer: Christoffer Leth og Thomas Albæk.

 

Blokhus FC og Hjørring IF spillede 2-2 i en rigtig god U19M kamp.

Det blev som ventet en herre fight og et meget tæt opgør mellem to gode fodboldhold.  Blokhus FC har måske en overvægt i spil og chancer i 1. halvleg, mens HI er bedst i 2. halvleg. Ved pausen er stillingen 0-0 og kampen lever og ligger hele tiden og vipper. Efter syv minutters spil i 2. halvleg får Blokhus FC tilkendt et straffespark for ”hands”. Christoffer Leth omsætter sikkert chancen til 1-0. Kort efter får HI et gult kort og vi har yderligere mulighed for at sætte tryk på kedlerne. Men HI holder os væk fra chancer og får i stedet kæmpet sig til et hjørnespark. Af uforståelige årsager får en HI spiller lov til at sparke bolden direkte i mål! Målmand og manden på stolpen så i denne situation meget skidt ud.

Syv minutter senere kombinerer HI sig igennem vores højre side, vi får ikke bakket op på vores midtstopper og en HI spiller scorer fra en spids vinkel tæt under mål i det korte hjørne til stillingen 1-2. Denne scoring tog hårdt på Blokhus FC mandskabet og det tog lidt tid før holdet fik rystet scoringerne af sig. Thomas Albæk bliver i de sidste 10 minutter sendt helt frem i angrebet og scorer til slutresultatet 2-2 med to minutter tilbage af kampen.

Næste opgave er på lørdag kl. 12:30, hvor holdet skal en tur til Grenå for at møde FC Djursland.

/ Kristian Vestergaard Nielsen