Facebook

Topkampen i U19 endte med sejr til Hobro IK

Søndag d. 30. september 2012

 

Blokhus FC – Hobro IK: 0-3

Holdopstilling:
Lasse Morild, Nicklas Hamann, Lennart Pedersen, Simon Jensen, Andreas Laursen, Aske McKernan, Anders Rosengren, Emil Hansen, Christoffer Leth, Mikkel Nymann, Jesper Søgård, Mikkel H. Larsen, Augustin Akena og Mathias Dolmer.

Gult kort: Mathias Dolmer.

 

Der var søndag middag vaskeægte topopgør på Jetsmarks anlæg, da Blokhus FC og Hobro IK tørnede sammen. Begge hold kunne med en sejr bringe sig alene i spidsen af U19M rækken. Hobro startede kampen bedst og var mest på bolden de første 35 minutter af kampen. I denne periode står Blokhus FC for langt tilbage på banen, og overlader alt initiativet til Hobro.

Det er dog Jesper Søgård, der på en skarp kontra af Blokhus FC efter 10 minutters spil, er alene igennem og kommer også forbi målmanden og får også skudt på mål, men sparket bliver reddet på målstregen. Efter 30 minutters spil bliver der dømt et tvivlsomt straffespark til Hobro, holdet scorer sikkert på chancen og bringer sig i front. Efter scoringen vågner Blokhus FC op, og kommer langt bedre med og får overtaget de sidste 10 minutter af 1. halvleg.

Efter pausen er Blokhus FC som forvandlet, Hobro bliver presset tilbage på egen banehalvdel, og vi spiller rigtig flot fodbold i 2. halvleg, vi får det bare ikke gjort færdigt med at omsætte chancerne til mål. Blokhus FC er klart spilstyrende i 2. halvleg og producerer de chancer der skal til for at vinde en topkamp, men skarpheden var der ikke i dag. Hobro redder tre forsøg på målstregen, mens Emil Hansen formår at sparke over mål fra to meters afstand. Efter denne kæmpe chance for udligning, får Hobro tilkendt et frispark på kanten af feltet, dette tilbud sparker de flot i kassen til 0-2. Det gjorde ondt, og det blev op af bakke. Hobro får tilkendt et korrekt dømt straffespark i det sidste minut, hvor vi faktisk på baglinien laver et noget kluntet og unødvendigt straffespark. Igen er Hobro skarpe fra pletten og scorer til slutresultatet. 0-3.

En meget opløftende 2. halvleg, hvor vi virkelig spiller noget flot fodbold, og formår i store perioder at presse Hobro tilbage på egen banehalvdel, det eneste der manglede var scoringerne, chancerne var der men de blev ikke udnyttet i dag.

Vi ser nu frem mod næste opgave, som er på lørdag d. 6. oktober kl. 13.00, hvor vi skal en tur til AaB.

/ Kristian Vestergaard Nielsen