Facebook

Sejr trods mindre godt spil

Mandag d. 30. april kl. 18.00.

 

Blokhus FC – Skive IK: 2-1

1-0 Selvmål
1-1 Skive IK
2-1 Jacob Nielsen

 

Modstanderen var Skive hjemme i anden kamp i U21 turneringen. Vi stillede med mange spillere grundet det efterhånden tætte program vi har. Derfor var truppen spredt med spillere fra divisionen, Serie 1, U 19 og U17.

Vi har det mål hver gang at spille godt og være spilstyrende. Lad mig være ærlig og sige dette var den dårligste U21 kamp jeg længe har set. Vi ramte intet i begge halvlege især spillet på små områder var problemet grundet Skive stod meget tæt med deres kæder. Vi kommer dog frem til en del chancer, der især blev sat godt op fra bagkæden med meget præcise bolde i dybden. Især U19 anfører Jacob Nielsen skilte tit Skives bagerste rækker. Men som mange andre gange får vi ikke scoret på de chancer vi producerer og det er efterhånden ved at være en smule tankevækkende at vores kynisme stadig ikke er i nærheden det niveau vi skal ligge på.

Set i lyset af at det spillemæssige skal være det bedste i U21 og at resultatet kommer i anden række, er jeg skuffet selvom vi vinder. Vi har lært en del af denne kamp og jeg håber det resulterer i at spillet bliver bedre på udebane i Skive på mandag kl. 19.00.

/Bo Zinck