Facebook

U19 tabte 0-3 til Skive IK på hjemmebane

Fredag d. 25. maj kl. 19.00.

 

Blokhus FC – Skive IK: 0-3

 

Holdopstilling:
Christoffer Sand, Nicklas Hamann, Andreas Laursen, Jacob V. Nielsen, Rasmus Risum, Mikkel Larsen, Aske McKernan, Thomas Albæk, Chr. Guldager, Christoffer Leth, Thomas Kok, Moses Taban, Søren Reese og Simon Jensen.

 

Fredagens kamp på Jetsmark Stadion var i mod gæsterne fra Skive IK, som efter en skidt start på sæsonen med to nederlag, er kommet rigtig godt igen. Skive IK har fået seks point i de sidste to kampe. Så ingen tvivl om, at der ventede os en svær opgave.

Om vi var for nervøse ved jeg ikke, men de første 20-25 minutter spillede Skive os baglæns ud af Jetsmark Stadion med godt og hurtigt kombinationsspil. Vi var i denne periode sjældne gæster på Skives banehalvdel, og det var yderst sjældent at en aflevering ramte en medspiller.

Alligevel holder vi i denne trængte periode Skive fra de helt store chancer. Men efter 15 minutters spil går det galt. Vi laver to personlige fejl i træk. Fejl som giver Skive føringen.

En skidt clearing med hovedet af en midtstopper havner hos en Skive spiller, som spiller bolden ud på kanten. Herfra får et lavt indlæg uhindret lov til at passere i det lille felt, uden at hverken målmand eller forsvarsspiller tager ansvar for at få bolden væk fra farezonen.  Skive har let ved at bringe sig i front på denne gave fra Blokhus FC forsvaret.

De sidste 20 minutter af 1. halvleg kommer vi langt bedre med. Pasningsspillet begynder at fungere, og pludselig får vi flyttet spillet frem på Skives banehalvdel. I denne periode tør vi holde fast i bolden og tilspiller os to kæmpe chancer, mens Skive bliver holdt væk fra chancer i denne periode. Først sparker Thomas Kok bolden forbi mål i fri position, og kort efter har Mikkel Holm Larsen en friløber, som desværre bliver brændt.

I 2. halvleg er vi stadig godt med spillemæssigt, og tilspiller os også de 2-3 chancer, man kan forvente på dette niveau. Men dels er vi uskarpe, og dels er Skives målmand godt spillende. I denne periode holder vi stadig Skive væk fra chancer, men 25 minutter før tid, begår vi igen en personlig fejl. Vores målmand går fejl af et indlæg, og Skive har let ved at score i det tomme mål. Vi satser nu endnu mere, og spiller de sidste 15 minutter med to mand i forsvaret. Skive slår kontra med tre minutter tilbage af kampen og scorer til slutresultatet 0-3.

Kampen er desværre en kopi af sidste kamp. Vi kan ikke score og omvendt straffer modstanderne os ubønhørligt hårdt for de personlige fejl, vi laver. Rent spillemæssigt er vi på niveau med modstanderne, men skarpheden i begge ender er virkelig noget vi skal have fokus på i de sidste fire kampe. Skive har vel fem chancer og scorer tre mål, vi har samme antal chancer men formår ikke at score.

Glædeligt var det, at Søren Reese fik comeback efter en langvarig knæskade. Søren fik de sidste 30 minutter på banen.

Næste opgave er hjemme på fredag kl. 18:30 hvor AaB kommer på besøg.

/Kristian Vestergaard Nielsen