Facebook

U19 tabte på Grenå Stadion

Lørdag d. 19. maj kl. kl. 12.30

 

FC Djursland – Blokhus FC 2-0 (1-0)

 

Dagens holdopstilling:
Christoffer Sand, Mikkel Holm Larsen, Jacob V. Nielsen, Andreas Laursen, Rasmus Risum, Moses Taban, Aske McKernan, Thomas Albæk, Nicklas Hamann, Christoffer Leth, Christian Guldager og Augustin Akena.

Gult kort til Thomas Albæk.

 

Igen i denne weekend var det et hårdt afbudsramt U19 hold, der skulle i kamp. Syv afbud forud for kampen er ikke godt nok, og det skal der laves om på – ikke mindst i en klub som vores hvor kollektivet er i højsædet. Nok om det, tilbage til kampen i Grenå.

De 12 spillere, holdet denne dag bestod af, leverede en godkendt indsats, og burde have haft det ene point med hjem. Alle spillere viste en god moral og arbejdede for anden kamp i træk som et kollektiv, dejligt at se.

FC Djursland kommer foran efter 25 minutters spil, efter en kombination af skidt opdækning og knap så godt målmandsspil på et hjørnespark. En FC Djursland spiller stiger uhindret op i det lille felt og header i en blød bue bolden over en ellers høj målmand i Blokhus FC målet. Meget ærgerligt, da vi stort set havde holdt modstanderne væk fra chancer indtil da.

Kort tid efter bliver vores ene midtstopper skadet, og vi må omrokere lidt i de bagerste geledder. Vi kommer på plads, og får mere og mere styr på tingene. Hele 2. halvleg er vi stort set spilstyrende, og kommer også til de chancer vi skal bruge, men desværre er vi ikke skarpe nok. Først header vi et godt indlæg fra Nicklas Haman på indersiden af den ene stolpe, bolden rammer modsatte stolpe, men i stedet for at gå i mål triller den til målspark. Kort tid efter er vi alene igennem med deres målmand, men igen er vi uskarpe og skyder forbi mål på denne kæmpe chance.

FC Djursland scorer til slutresultatet 2-0 i de døende sekunder af kampen, hvor vi satser hele butikken for at få point.

Desværre, må vi drage tomhændet hjem fra dagens udekamp, men vi viste gode takter og høj moral. Med lidt mere tur i den, får vi det ene point med hjem. Vi må erkende, at vi pt ligger sidst i rækken, men kan vi få alle til at bidrage, er jeg sikker på, at der ligger mange point forude til U19 holdet.

Næste opgave er hjemme fredag d. 25. maj kl. 19:00, hvor Skive IK kommer på besøg.