Facebook

U19M fik alle 3 point med hjem fra Grenå

Lørdag d. 22. september

 

FC Djursland – Blokhus FC: 0-3 (0-3)

0-1 Emil Hansen
0-2 Jesper Søgård
0-3 Aske McKernan

 

Holdopstilling:
Christoffer Sand, Jonas KC, Lennart Pedersen, Simon Jensen, Mikkel H. Larsen, Aske McKernan, Anders Rosengren, Emil Hansen, Christoffer Leth, Christian Guldager, Jesper Søgård, Nicklas Hamann, Mikkel Nymann og Augustin Akenna.

FC Djursland blev besejret med 0-3.

Lørdagens udekamp mod FC Djursland, var af træneren udråbt til at være en nøglekamp ud af flere i en meget tæt pulje.

I de seneste to kampe har Blokhus FC måtte ”nøjes” med to point til kontoen, så træneren så gerne, at der kom fuldt udbytte med hjem til det nordjyske.

Dagens modstander har Blokhus FC mødt mange gange gennem de senere år, og det har altid været tætte og jævnbyrdige kampe.

Efter en skidt opvarmning, hvor spillerne virkede til at være langt fra alt og alting, blev der lige brugt 10 minutter i omklædningsrummet inden kampstart, hvor vi fik stillet skarpt på opgaven. Fra kampens start var det et tændt og meget disciplineret Blokhus mandskab der gik til opgaven. Efter syv minutters spil tager Emil Hansen bolden med ind i banen, af dribler et par Djursland spillere og sparker på mål fra kanten af feltet. Bolden suser ind i kassen for foden af den ene opstander, så var vi for alvor i gang.

Christian Guldager serverer efter 34 minutters spil et rigtig godt indlæg fra højre side, Jesper Søgård timer sit løb perfekt og header bolden i kassen til 0-2. To minutter senere er den gal igen, vi får tilkendt et frispark i højre side af banen, Christoffer Leth serverer et perfekt indlæg, og Aske timer også sit løb perfekt, og header sikkert bolden i kassen til 0-3. FC Djursland var virkelig i knæ i denne periode, og bliver reddet af dommeren som fløjter til pause.

Pausen blev brugt til at få spillernes puls lidt ned, og mane til besindighed. Vi havde jo ikke vundet endnu. I 2. halvleg kører Blokhus FC sikkert sejren i hus, igen på en meget disciplineret indsats af hele holdet. Vi bliver nok snydt for et straffespark i 2. halvleg, men pyt vi vinder 3-0 på Grenå Stadion. FC Djursland har vel gennem hele kampen en chance, som de skyder forbi mål. En flot indsats af hele holdet, det tegner rigtig godt for de sidste tre kampe.

En stor tak skal der lyde til de forældre, samt U19 spillere der ikke var i kamp. Alle havde valgt at tage den lange tur fra det nordjyske for at bakke op omkring holdet, herligt.

Næste opgave er hjemme på søndag kl. 12.00, hvor Hobro IK kommer på besøg.

/ Kristian Vestergaard Nielsen