Facebook

1 point til U19M

Tirsdag d. 11. september 2012

 

Hobro IK – Blokhus FC: 0-0

Holdopstilling:

Lasse Morild, Jonas KC, Lennart Pedersen, Simon Jensen, Thomas Albæk, Anders Rosengren, Aske McKernan, Emil Hansen, Christoffer Leth, Mikkel H. Larsen, Jesper Søgård, Christian Guldager, Nicklas Hamann og Augustin Akena.

Gult kort: Thomas Albæk.

 

Tirsdagens udekamp i Hobro endte 0-0.

En tæt og meget intens kamp, som konstant bølgede frem og tilbage. Uafgjort er efter min mening et meget fair resultat, at resultatet 3-3 måske er mere sigende om kampen er en anden snak.

Blokhus FC starter bedst og Emil har i det 5. minut et godt skud, som keeperen med det yderste af neglene får vippet op på overliggeren og ud i spil igen. Kort efter er det Christian Guldager, der i fri position header et godt indlæg i sidenettet. Så er kampen i gang. Midt i 1. halvleg får Hobro en friløber på dårlig kommunikation mellem Lennart og Lasse i målet. Lennart får dog i skudøjeblikket clearet og får afværget denne kæmpe chance.  Hobro har i 2. halvleg tre skud på overliggeren, mens Blokhus har et skud på stolpen, vi får annulleret et mål for hands, et skud bliver reddet på stregen, så Blokhus FC var bestemt med til det allersidste.

Set over hele kampen er jeg godt tilfreds med ét point mod et godt U19 hold fra Hobro. En meget intens U19 kamp som ingen af holdene var i stand til at sætte sig på, her til var holdene for jævnbyrdige og begge mandskaber gav ikke meget plads og ro til at få spillet til at flyde. Flot indsats af alle mand, virkelig en kamp hvor spillerne flytter sig niveaumæssigt.   

Næste opgave er hjemme på søndag d. 16. september kl. 12, hvor Hjørring IF kommer på besøg.

/ Kristian Vestergaard Nielsen