Facebook

Sejr over Hobro

Lørdag d. 11. maj kl. 15.00

 

Blokhus FC - Hobro: 2-0 (1-0)

 

Truppen til kampen: Christoffer, Nicklas H., Jonas K.C. Andreas, Simon, Ademir, Anders, Christian, Nicklas S., Augustine, Adam, Aske, Jesper og Emil.

 

Lørdag d. 11. maj var turen så kommet til vores første hjemmebanekamp. Nå ja, hjemmebane er måske så meget sagt, for pga. Nørhalne Cup var vores kamp flyttet til Hune Stadion. Stor tak til Hune for at låne os den gul-grønne bane med så kort varsel!

Efter to nederlag på stribe var det en flok tændte spillere, der løb på banen og det var tydeligt at det var en kamp vi bare ville vinde. Der blev lagt et godt tryk på Hobro-spillerne og vi kom hurtigt til et par gode chancer. En af dem lykkedes det også at omsætte til mål, da en glimrende dybdebold fra Aske fandt Søgård, der iskoldt sendte den i mål.

Undervejs fik vi os dog en forskrækkelse, da dommeren dømte indirekte frispark, da han mente at Christoffer holdt fast i bolden lidt for længe.  Heldigvis blev det ikke rigtig farligt. Lidt senere havde vi bolden i nettet igen, men der blev fløjtet for hands mod Søgård.

Midt i halvlegen blev vi ramt af to gule kort indenfor et par minutter og vi var dermed 9 mod 11. Der blev heldigvis forsvaret godt og Hobro kom ikke frem til de store chancer og dermed kunne vi gå til pausen med en 1-0 føring.

2. halvleg startede som første med et overtag til os. Midt i halvlegen fik vi udbytte af overtaget, da Anders sendte et glimrende langskud af sted og dermed 2-0.  Selvom Hobro pressede os til sidst holdt vi stand og tre vigtige points kom i hus.

/Grubert