Facebook

Flot sejr til U19

Lørdag d. 12. maj kl. 13.30.

 

Silkeborg IF – Blokhus FC 1-2 (0-1)
0-1 Thomas Albæk, BFC
0-2 Kenneth Møller, BFC
1-2 Selvmål

 

Dagens holdopstilling:
Christoffer Sand, Søren Astrup, Jacob V. Nielsen, Andreas Laursen, Rasmus Risum, Moses Taban,  Aske McKernan, Thomas Albæk, Mikkel H. Larsen, Christoffer Leth, Christian Guldager, Kenneth Møller og Augustin Akena.

 

Blokhus FC U19 vandt med cifrene 2-1 over rækkens tophold fra Silkeborg IF på Søholt Idrætsanlæg.

Det var et afbudsramt U19 hold, der lørdag drog mod Silkeborg, men de 13 spillere, der var udtaget til den svære udekamp, viste flot og meget høj moral og disciplin. På en fantastisk holdindsats af alle mand viste holdet rigtig gode takter både defensivt og offensivt. Især vores omstillingsspil var fremragende krydret med nogle giftige dødbolde. Men det vigtigste af alt var viljen til at hjælpe hinanden absolut i højsædet i dagens kamp.

Efter 35 minutters spil får vi et hjørnespark, hvor Christoffer Leth sparker en sukkerbold ind omkring bagerste stolpe. Her stiger Thomas Albæk til vejrs og header sikkert bolden i mål til føring 1-0. Dette var også stillingen ved pausen, som blev brugt til at lave en enkelt justering. Kenneth Møller afløste således Moses Taban på venstre kant, og sikke en udskiftning. Efter fire minutters spil af 2. halvleg laver Møller skudfinten på kanten af feltet med venstre ben, lægger bolden over til sit højre ben og sparker bolden op i fjerneste målhjørne. Et meget flot mål. Silkeborg satser nu endnu mere på en reducering, men på flot forsvarsarbejde og en fantastisk arbejdsindsats af alle mand, er Blokhus FC tættere på 3-0 end Silkeborg er på en reducering.

20 minutter før tid er Rasmus Risum uheldig at heade et indlæg i eget net, men Silkeborg kommer ikke tættere på yderligere reducering, og Blokhus FC kan fuld fortjent tage alle 3 point med hjem fra Silkeborg.

Næste opgave for U19 er på lørdag, hvor holdet gæster FC Djursland på Grenå Stadion kl. 12:30.

/Kristian Vestergaard Nielsen