Facebook

Kvartfinale blev endestation

Tirsdag d. 14. maj kl. 18.30 (pokalkamp)

 

Silkeborg KFUM – Blokhus FC: 2-1 (1-0)

Truppen til kampen: Christoffer, Jonas, Simon, Andreas, Nicklas H, Aske, Anders, Ademir, Adam, Christian, Jesper, Haris, Mikkel og Magnus.

 

Tirsdag d. 14. maj gik turen til Silkeborg for at møde Silkeborg KFUM i kvartfinalen i pokalturneringen. KFUM ligger en række under os, men de har for nylig fået tilført en række spillere fra Silkeborg IF, og i sidste runde af turneringen slog de faktisk Silkeborg IF. Da vi samtidig døjer med en lang række skader var der lagt op til et lige opgør.

Kampen startede skrækkeligt for os, da vi kom bagud efter et par minutter. Efter ca. 10 minutter fik vi dog gang i spillet og i den næste halve time havde vi rigtig godt fat i spillet. Angrebsspillet flød godt, og vi skabte mange store chancer. Desværre manglede skarpheden og den sidste tur i den. Bl.a. er det mig stadig en gåde hvordan målmanden snuppede Simons stærke venstrebensafslutning. I pausen var vi derfor ved godt mod og havde troen på sejr.

Desværre formåede vi ikke at følge op i anden halvleg og Silkeborg overtog styringen.  Det var derfor helt efter spil og chancer at de midt i halvlegen bragte sig på 2-0. Det hjalp dog at få Haris på banen og med 5 minutter igen pandede Guldager stærkt kuglen i mål efter hjørnespark. Tættere på kom vi dog ikke og vi måtte indkassere et skuffende nederlag.

Efter kampen samledes holdet på Bones i Silkeborg, hvor Laursens far havde inviteret os på middag, og aftenen fik dermed en super afslutning!

/Grubert