Facebook

U19 fik smæk i Skive

Lørdag d. 9. juni kl. 15.00

 

Skive IK - Blokhus FC: 5-1

Blokhus FC målscorer: Thomas Albæk

Holdopstilling:
Christoffer Sand, Nicklas Hamann, Jacob V. Nielsen, Andreas Laursen, Rasmus Risum, Mikkel H. Larsen, Aske McKernan, Kenneth Møller, Christian Guldager, Thomas Kok, Thomas Albæk, Christoffer Leth, Jonas KC og Simon Jensen.

Advarsel
Kenneth Møller 2 gule kort.

 

Lørdagens svære udekamp mod Skive IK blev lidt af et mareridt. Under kampoplægget gav jeg udtryk for, at det var vigtigt at vi var klar fra kampens start. Enten havde spillerne ikke forstået budskabet eller også havde de ikke hørt efter, fakta er, at efter 12 minutters spil førte Skive 3-0.

Herefter var det op ad bakke, og da vi i næsten 50 minutter spillede med 10 mand, Kenneth Møller blev udvist efter 2 gule kort, slap vi med en lille snitter på 5-1 i Skive.

I undertalsperioden får vi lukket godt ned for Skive IK, og taber denne periode med 1-0. I samme periode brænder vi faktisk et straffespark. Vi tabte simpelthen til et hold der på dagen var klasser bedre end os. Skive er absolut det bedste hold i puljen, holdet spiller noget fantastisk fodbold med hurtig pasningsspil og god bevægelse.

Vi skal nu forsøge at rejse os, og vinde udekampen på lørdag mod Skovbakken.

/Kristian Vestergaard Nielsen