Facebook

U19 fik 3 point med hjem fra Skovbakken

Lørdag d. 16. juni kl. 15.00

 

Skovbakken – Blokhus FC 1-2 (0-2)
0-1 Andreas Laursen, BFC
0-2 Thomas Albæk, BFC
1-2 Skovbakken

Advarsel:
Thomas Albæk

Blokhus FC’s trup til kampen:
Christoffer Sand, Jonas KC, Simon Jensen, Andreas Laursen, Rasmus Risum, Thomas Kok,  Aske McKernan, Kenneth Møller, Christian Guldager, Christoffer Leth, Thomas Albæk, Nicklas Hamann, Mikkel H. Larsen og Søren Astrup.

 

Lørdagens udekamp mod Skovbakken, som ligger nr. 2 i tabellen, endte med en sejr på 1-2 til Blokhus FC.

Efter endnu en pragt præstation af det unge Blokhus mandskab, med en gennemsnitsalder på 17 år, ja så fik vi fortjent alle tre point med hjem.

Skovbakken fik fra kampstart en smagsprøve på hvad der ventede dem i lørdagens opgør. Allerede efter otte minutters spil serverer Leth en sukkerbold ind i hovedet på Guldager, som desværre ikke får ordentlig træf på bolden og denne kæmpe chance bliver reddet på målstregen.

Efter 20 minutters spil får vi tilkendt et hjørnespark, igen sender Leth en præcis aflevering ind i feltet, denne gang stiger Andreas Laursen til vejrs og header flot Blokhus i front.

Fem minutter før pausen er Leth og energiske Albæk på spil igen. Efter flot kombinationsspil mellem de to angribere er Albæk alene igennem og bringer os fuldt fortjent på 0-2.

I 2. halvleg forsøger Skovbakken at få lagt et større pres på os, men på flot forsvarsarbejde og en energisk arbejdsindsats af alle mand, lykkedes det os at holde dem fra de store chancer. Skovbakken får dog reduceret til 1-2 med 25 minutter tilbage af kampen.

Vi bør efterfølgende lukke kampen endeligt, men vi formår at brænde to kæmpe chancer,  først er Albæk alene med målmanden og senere er Guldager i samme situation. Men vi holder stand og kan fuld fortjent tage alle tre point med til Blokhus.

Efter sejren i lørdags, kan vi med en sejr i sidste kamp hjemme mod Silkeborg flytte os lidt op i tabellen. Jeg håber og tror på en sejr på lørdag. Holdet har nu i en periode vist godt spil og en fantastisk hold ånd. Så jeg fornemmer, at alle mand er indstillet på at slutte sæsonen godt af på lørdag.

/Kristian Vestergaard Nielsen