Facebook

Stærk præstation af U19 drengene!

Fredag d. 31. maj kl. 19.00

 

Blokhus FC – AGF: 1-0 (0-0)

 

Efter et par svingende præstationer skulle vi igen møde AGF. Drengene var fra start meget opsatte på at levere en stor præstation, og en solid defensiv, krydret med gode omstillinger, gav en god start på kampen.

Vi kom til et par gode muligheder og var med lidt held kommet foran. Midtvejs i halvlegen fik AGF bedre fat og de to hold gik til pause uden scoringer.

I anden halvleg kom Søgård på banen samtidig med at Nicklas S. blev sat ned som 8’er. Dette gav os igen teten og vi kom igen til gode chancer. Efter en times spil kom belønningen. På godt forarbejde af Guldager og Søgård blev bolden lobbet over en forsvarer til Nicklas S., der smart lobbede bolden over til 1-0. Kort efter kom AGF til en stor chance, men glimrende samarbejde mellem Christo og Simon afværgede chancen. Kort efter fik vi spillets største chance. Et superstærkt gennembrud af Laursen gjorde at AGF begik straffespark og samtidig fik de en mand smidt ud. Desværre blev straffesparket reddet, og kampens afslutning blev hektisk.

Heldigvis holdt vi stand, og en flot sejr kom i land. Sejren er ikke mindre imponerende når man har in mente at vi havde hele 6 juniorspillere på holdet! Kampens spiller blev fortjent Simon, selvom der også var mange andre stærke præstationer.

/Grubert