Facebook

U19 flot fra start i foråret

Fredag d. 5. april 2013

VRI – Blokhus FC: 0-4 (0-2)

 

Truppen til kampen:

Lasse Morrild, Nicklas Hamann, Andreas Laursen, Lennart Pedersen, Thomas Albæk, Aske McKernan, Mikkel Holm, Christian Guldager, Augustin Akena, Emil Hansen, Jesper Søgård, Adam Abdirahman, Ademir Sabanovic og Jonas Christensen.

 

Premierekampe kan ofte blive hektiske, nervøse og uforudsigelige, men det var langt fra tilfældet i udekampen mod VRI. Der blev taget kontrol over kampen fra start, og de efterfølgende 60 minutter af kampen evner vi at fastholde bolden i holdet, samtidigt med vi bliver farlige. Defensivt er vi disciplineret og neutraliserer og bryder mange af VRIs forsøg på gennembrud.

De efterfølgende 30 minutter forløber noget rodet. Vi finder ikke ro i spillet, og det udløser mange omstillinger begge veje, hvilket gør spillet bliver meget hektisk. VRI ligger samtidigt et godt pres, og vi bliver yderligere stresset, da vi må spille 10 minutter i undertal, grundet et gult kort. VRI har i den her periode mange dødbolde, dog uden at blive rigtig farlige.

De to første mål kommer inden pausen, hvor Emil og Søgård scorer efter oplæg fra Lennart og Albæk. Det tredje mål falder lige efter pausen på straffespark af Aske. Søgård gør det slutteligt til 4-0 kort før tid efter oplæg fra Nicklas.

En rigtig fin kamp, som giver en god begyndelse på et forår, som gerne skulle byde på yderligere udvikling af spillet og en del mere sol.

Næste kamp er ude mod Aalborg Freja tirsdag d. 16. april kl. 18.30.

/Henrik Jensen