Facebook

1-1 i Vildbjerg mod Varde

Lejlighed_007.jpg
31-07-2011

 

Varde IF   -   Blokhus FC   1-1  (1-1)

1-0 Varde IF  15. min

1-1 Nickolaj Thomsen  35. min

 

Af Torben Pedersen

Blokhus FC har netop været på træningsweekend, hvor de i formiddag spillede kamp mod Varde IF´s divisionsmandskab. BFC var bagude, men udlignede til slutresultatet 1-1.

Freragende vejr og helt fantastiske baner, har været nogle af ingredienser for denne weekend, hvor holdet havde to træningspas lørdag, henholdsvis kl.14.00 og kl. 19.00.

I formiddag kl.11.00 havde man så sat Varde IF stævne, i en kamp som gav et tydeligt billede af, at Blokhus FCs spillere har trænet ekstra hårdt i denne optakt til sæsonen. Udover hård træning vil spillerne skulle vænne sig til træninger 4 gange om ugen den kommende sæson, og endda 5 gange nogle uger, hvor den sidste træningsdag udelukkende er styrke og træning med spillernes individuelle fysik.

Fysikken skal bare være iorden i denne sæson, ellers opstår problemerne alt for nemt i landets næste bedste fodboldrække. Og netop fysikken gjorde ondt på de hårdt prøvede spillere, der som beskrevet måtte nøjes med 1-1 mod Varde IF, i en meget middelmådig træningskamp:

 - Fysisk stod vi distancen, spillemæssigt var det ikke mere end rimeligt, men vi har trænet hårdt de seneste dage, siger Blokhus FC-træner Søren Kusk, til Nordjyske Medier efter kampen i Vildbjerg.

Blokhus FC spiller sidste træningskamp i næste weekend, hvor holdet lørdag middag gæster FC Fredericia, der netop har oprustet klubben til fuldtidsfodbold.