Facebook

1. pladsen i hus efter solid sejr i Aarhus

kamp.jpg
29-10-2017

Af Thomas Jansen

Efter at have sikret en plads i forårets oprykningsspil i efterårets tredjesidste runde, fulgte Jammerbugt FC lørdag op med at sikre sig rækkens 1. pladsen i den andensidste runde.

Det skete på udebane mod Aarhus Fremad, hvor Jammerbugt FC vandt en solid sejr på 2-0 på den svære udebane, Riisvangen Stadion.

Det er efterhåndende et klassisk opgør, Jammerbugt FC mod Aarhus Fremad, og det har for vane at være nogle jævnbyrdige opgør. Det var også tilfældet denne gang, selvom Jammerbugt FC kunne gå fra banen som vindere – og det i sidste ende tilmed fortjent.

Allerede i kampens andet minut fik Jammerbugt FC overtaget, da Christopher Denius på lidt af en perle gjorde det til 1-0 for Jammerbugt FC. Et fremragende mål. Aarhus Fremad kom dog stærkt tilbage og i perioder af første halvleg trykkede værterne Jammerbugt FC tilbage. De gæstende nordjyderne kæmpede dog bragt og gav ikke meget plads til Aarhus Fremad. Alligevel lykkedes det et par gange i løbet af de første 45 minutter at skabe store målchancer, men når det skete var Jammerbugt FC’s sidste skanse, Thomas Nielsen, klar til at hive nogle gode redninger frem.

Jammerbugt FC holdte føringen til pausen og da de sidste 45 minutter blev fløjtet i gang tog Jammerbugt FC initiativet på ny. Aarhus Fremad blev holdt fra chancer, mens Jammerbugt FC selv skabte flere gode scoringsmuligheder. En af disse udnyttede Mads Larsen efter elleve minutters spil i anden halvleg, og herfra kørte udeholdet sejren sikkert hjem. 2-0 og så var 1. pladsen også sikret en runde før tid.

- Vi vinder en sindssyg svær udekamp og sikrer og 1. pladsen med en runde igen. Det er svært at være utilfreds, sagde Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck efter kampen, med et stort smil på læben.

Han var tilfreds med det, han havde set, og naturligvis også betydningen af de tre point.

- Drengene gjorde det godt. Vi kæmpede, også selvom noget af første halvleg ikke var helt godt. Men vi kan ikke forvente at alt lykkes i sådan en svær udekamp. Alt i alt var det en virkelig stærk præstation, understregede Zinck og tilføjede;

- Samtidig vandt vores U19 hold topkampen mod AaB og strøg til tops, men vores andethold sikrede sig endnu en sæson i serie 1. Så det var en god weekend for klubben, og der er grund til at være både stolte og optimistiske.

Det er svært at være uenig i, nu hvor sæsonen er på vej i hi for en stund. For Jammerbugt FC’s divisionsmandskab venter en sidste turneringskamp, som spilles på hjemmebane mod Lyseng IF. Med førstepladsen og oprykningsspillet i hus, er målet med årets sidste divisionskamp at slutte godt af foran eget publikum.

- Vores hjemmebanestatistik er virkelig god og den statistik synes jeg det er vigtigt at kæmpe for og holde fast i. Vi kan få op til 10 point med over i oprykningsspillet, og det håber vi selvfølgelig på, men det har vi ikke selv indflydelse på. Så vi må se, hvad der sker i de øvrige kampe i forhold til, hvem der følger os over. Derudover handler det om at slutte af med en god kamp og lige nu nyder vi førstepladsen, sluttede Bo Zinck, inden snuden blev vendt hjem mod Jammerbugten med endnu tre point ombord.

Aarhus Fremad – Jammerbugt FC: 0-2 (0-1)
02’ 0-1 Christopher Denius, Jammerbugt FC
56’ 0-2 Mads Larsen, Jammerbugt FC