Facebook

10. december - Peter Tranberg

10_dec_-_Peter_Tranberg.jpg
10-12-2011

Af Thomas Jansen

I vores ”web-julekalender”, hvor du hver dag fra d. 1.-24. december kan lære en Blokhus FC spiller lidt bedre at kende, er vi i dag nået til 10. december og dermed nr. 10 Peter Tranberg...

Du kan læse om blandt andet juletraditioner og forbilleder, mens hver spiller gennem ”det frie ord” også får mulighed for at lette sit hjerte med lige det der falder den enkelte ind.
 

10. december

Nr. 10 – Peter Tranberg

Position: Midtbane
Fødselsdag: 28. juli 1978
Kampe / mål for BFC: 98 / 34


Mit 2011:

Mit 2011 vil jeg især huske for kulminationen på fem års hårdt arbejde. Det var i år at det endelig lykkedes for os at rykke i 1 division. En oprykning som kun har kunnet ladet sig gøre på baggrund af det stenhårde stykke arbejde, der er blevet lavet i klubben de sidste fem år i Jetsmark IF og Blokhus FC.


Mit forbillede:

På fodboldbanen beundrer jeg Roy Keane. Jeg tror det er svært at finde en større lederskikkelse på en fodboldbane med så stor betydning for sit hold, som han havde i Manchester United. En kompromisløs vinder, hvor der desværre også fulgte lidt unoder med.


Mine juletraditioner:

Julen skal fejres i Støvring sammen med resten af familien med god mad og hygge, og hvor man rigtigt kan koble af, og tilbringe en masse tid sammen. Det er ikke altid, at der er så mange muligheder for dette på andre tidspunkter af året, så derfor julen meget vigtig for mig.


Mit nytårsforsæt:

Mit nytårsforsæt er at gøre mit absolut bedste med hensyn til de ting jeg involverer mig i. Det store mål er selvfølgelig, at Blokhus FC også spiller i 1 division efter sommerferien.


Mine 5 favoritter:

Livret: Fondue.
Musik: DJ Rosenqvist.
Film: Jeg er mest til dybe film, der giver én noget at tænke over... Altså Fast and the Furious og sååån noen...
Fodboldklub / spiller: Manchester United (selvfølgelig) / Roy Keane.
Babe: Halle Berry.


”Det frie ord”:

Glædelig jul og godt nytår til alle i og omkring Jetsmark IF og Blokhus FC. Det har været en stor sæson for alles vedkommende. Lad os sørge for, at næste år og sæson bliver endnu bedre.


Personlig sponsor for Peter: