Facebook

11. december - Dustin Corea

11_dec_-_Dustin_Corea.jpg
11-12-2011

Af Thomas Jansen

I vores ”web-julekalender”, hvor du hver dag fra d. 1.-24. december kan lære en Blokhus FC spiller lidt bedre at kende, er vi i dag nået til 11. december og dermed nr. 11 Dustin Corea...

Du kan læse om blandt andet juletraditioner og forbilleder, mens hver spiller gennem ”det frie ord” også får mulighed for at lette sit hjerte med lige det der falder den enkelte ind.


11. december

Nr. 11 – Dustin Corea

Position: Offensiv midtbane / kant
Fødselsdag: 21. marts 1992
Kampe / mål for BFC: 10 / 1


Mit 2011:

Mit år i Danmark har været fantastisk. Jeg har mødt nye mennesker og spillet på et godt hold med gode spillere og gode venner. Det har været en oplevelse for livet. Det der har betydet mest for mig er holdet og vores resultater.


Mit forbillede:

Min helt er min far Gilberto Corea. Han er grunden til at jeg startede med at spille i en meget ung alder. Jeg var kun fire år gammel. Han er en fantastik far og en god rollemodel. Uden ham og hans støtte ved jeg ikke hvor jeg ville være i dag.


Mine juletraditioner:

Juletiden er en vidunderlig tid. Der er masser lys, mennesker der shopper og stemningen af jul er fantastik. Alle virker til at være glade. Selv bruger jeg meget tid sammen med familien, mens jeg også går en del ud med venner og spiser eller ser en film.


Mit nytårsforsæt:

Mit nytårsforsæt er at være en meget bedre fodboldspiller end jeg har været i år, og at holde klubben i 1. division. Derudover ønsker jeg et godt helbred til hele min familie og mine venner.


Mine 5 favoritter:

Livret:  Min mors hjemmekokkererede måltider.
Musik: Alt inden for min meget brede musiksmag.
Film: Twillight (dem alle).
Fodboldklub/spiller: Real Madrid / Christiano Ronaldo.
Babe:  Blake Lively.


”Det frie ord”:

Jeg vil gerne sige tak til alle de fans der har støttet mig. Jeg vil også gerne sige en speciel tak til Kusk. Uden hans tillid til mig og den opbakning han har vist mig, var jeg ikke blevet bedre og bedre for hver kamp der er gået. Sidst men ikke mindst skal lyde en stor tak til alle mine holdkammerater for deres støtte siden jeg er kommet til klubben. De er altid venlige og flittige til at vise mig nye ting…


Personlig sponsor for Dustin: