Facebook

14. december - Christoffer Hansen

14_dec_-_Christoffer_Hansen.jpg
14-12-2011

Af Thomas Jansen

I vores ”web-julekalender”, hvor du hver dag fra d. 1.-24. december kan lære en Blokhus FC spiller lidt bedre at kende, er vi i dag nået til 14. december og Christoffer Hansen.

Du kan læse om blandt andet juletraditioner og forbilleder, mens hver spiller gennem ”det frie ord” også får mulighed for at lette sit hjerte med lige det der falder den enkelte ind.


14. december

Nr. 24 – Christoffer Hansen

Position: Angriber
Fødselsdag: 3. maj 1991
Kampe / mål for BFC: 13 / 6


Mit 2011:

Mit 2011 har været en blandet fornøjelse. I forårssæsonen spillede jeg i Grenaa for FC Djursland, hvor vi kæmpede for overlevelse i 2. division. Desværre fejlede det i sidste spillerunde, hvor vi blot skulle bruge ét point mod rækkens bundprop. Sommerferien var intens med kontraktforhandlinger og skifte til Blokhus FC, samt en halvsæson hvor jeg lige har skullet finde mig selv på et nyt hold i en ny række før tingene begyndte at spille.

Det har været et hårdt år, men samtidig ekstremt lærerigt at spille mod hold som på papiret har bedre spillere end os, og jeg tror uden tvivl at forårssæsonen 2012 bliver en succes med overlevelse i 1. division.

Uden for banen har jeg taget et sabbatår væk fra skolen, hvor jeg stadig leder efter noget arbejde til at holde mig beskæftiget. Samtidig er jeg lige flyttet i lejlighed.


Mit forbillede:

Mit forbillede er gode gamle Preben Elkjær. Han var en høj spiller, men stadig med en vis hurtighed og blik for spillet.


Mine juletraditioner:

Mine juletraditioner er at samles med familien juledag med pakkespil, hygge, masser af god mad og til sidst pakker om aftenen. Dagene efter står den på diverse julefrokoster hos de dele af familien som ikke var med juleaften.


Mit nytårsforsæt:

Jeg vil score flere mål og blive med at gøre de andre spillere farlige ved at tiltrække mig alt opmærksomheden omkring mig. Jeg vil fortsat knokle for hvert point, og til sidst er jeg sikker på, at vi nok skal overleve i 1. division.


Mine 5 favoritter:

Livret : Culottesteg
Musik: Blandet.
Film: Alt med Megan Fox.
Fodboldklub/spiller: Liverpool FC / Preben Elkjær.
Babe: Megan Fox.


”Det frie ord”:

Tak for den måde jeg er blevet taget imod her i klubben. Både af spillere, trænere, ledelse og ikke mindst fans. God jul og godt nytår til alle.


Personlig sponsor for Christoffer: