Facebook

15. december - Christian Overby

15_dec_-_Christian_Overby.jpg
15-12-2011

Af Thomas Jansen

I vores ”web-julekalender”, hvor du hver dag fra d. 1.-24. december kan lære en Blokhus FC spiller lidt bedre at kende, er vi i dag nået til 15. december og dermed nr. 15 Christian Overby.

Du kan læse om blandt andet juletraditioner og forbilleder, mens hver spiller gennem ”det frie ord” også får mulighed for at lette sit hjerte med lige det der falder den enkelte ind.


15. december

Nr. 15 – Christian Overby

Position: Back / Kant
Fødselsdag: 23. august 1985
Kampe / mål for BFC: 68 / 5


Mit 2011:

Et af årets højdepunkter er helt klart vores oprykning til 1. division samt det gode sammenhold der er i truppen.


Mit forbillede:

Mit forbillede er helt klart Zinedine Zidane, som var helt fantastisk da han var aktiv. Dog rækker mine kundskaber med den lille læderkugle ikke så langt, så det lader jeg andre om.


Mine juletraditioner:

Det vigtigste for mig i julen er at bruge noget tid sammen med min dejlige kæreste samt familien. Derudover er maden også rigtig vigtig. Ingen rigtig jul uden anden, medisteren eller flæskestegen.

I år skal jeg holde jul både d. 23. og 24. december, da vi skal holde jul med begge familier, hvilket betyder dobbelt julemad.


Mit nytårsforsæt:

Mit eneste mål for 2012 er at komme til at spille fodbold igen. Nu har jeg været skadet i næsten et helt år og vil gerne i gang igen.


Mine 5 favoritter:

Livret: Kærestens mad.
Musik: Det afhænger af situationen.
Film: Mange forskellige, men af nye må jeg nævne: Hereafter.
Fodboldklub/spiller: Det giver lidt sig selv, da jeg altid har været fascineret af Zinedine Zidane. Jeg har ingen speciel favoritklub.
Babe: Min kæreste.


”Det frie ord”:

Glædelig jul og godt nytår til alle i og omkring klubben.


Personlig sponsor for Christian: