Facebook

16. december - Jeppe Østenkær

16_dec_-_Jeppe_Oestenkaer.jpg
16-12-2011

Af Thomas Jansen

I vores ”web-julekalender”, hvor du hver dag fra d. 1.-24. december kan lære en Blokhus FC spiller lidt bedre at kende, er vi i dag nået til 16. december og dermed nr. 16 Jeppe Østenkær.

Du kan læse om blandt andet juletraditioner og forbilleder, mens hver spiller gennem ”det frie ord” også får mulighed for at lette sit hjerte med lige det der falder den enkelte ind.


16. december

Nr. 16 – Jeppe Østenkær

Position: Midtbane / Angriber
Fødselsdag: 18. januar 1989
Kampe / mål for BFC: 114 / 30

Mit 2011:

På banen har det været et fremragende forår, hvor vi sikrede os oprykning til 1. division via stabile præstationer over hele foråret. Jeg har efterhånden været med flere år i træk, hvor det har været lige ved og næsten, og hvor vi altid har forspildt vores chance i forårssæsonen, så det var en forløsning at kunne indløse billetten til 1. division over to rigtig nervepirrende play-off kampe mod Nordvest.

Personligt har sæsonen også været rigtig god. Jeg har været glad for at få muligheden for at udvikle mit offensive spil via den nye spillestil vi har praktiseret, og at jeg så også er begyndt at score lidt mål igen er jo skønt. Derudover er det da dejligt, at få lov at prøve at spille sammen med storebror, så mor og far kan få lov at se os sammen i aktion.

Uden for banen har det rent faktisk været et stille og roligt år. Jeg har gennemført 4. semester på uddannelsen 'Almen erhvervsøkonomi' og er snart færdig med 5. semester. Derudover er der i familien kommet to nye ansigter til, hvilket også har været glædeligt, så det har rent faktisk været ene positive oplevelser.


Mit forbillede:

Vil ikke sige, at jeg har noget decideret forbillede, men der er et par fodboldspillere jeg altid har været fascineret af, hvilket er Alessandro Del Piero og Zinedine Zidane.


Mine juletraditioner:

Med hensyn til juletraditioner er der selvfølgelig juleaften som vi holder med familien, og hvor vi får noget godt at spise, hygger og får nogle gaver. Det vigtigste er klart hyggen omkring det hele og den gode mad - det er altid dejligt at komme hjem til mors mad... Derudover har vi en tradition med julefrokost i en af juledagene, hvor mine to brødre og deres kærester, jeg selv og min kæreste samt mor og far er sammen, og i år er det også med min nye niece, så det bliver rigtig hyggeligt.


Mit nytårsforsæt:

Mit nytårsforsæt for 2012 er rent fodboldmæssigt, at vi sikrer os endnu en sæson i 1. division, hvilket bestemt ikke er umuligt. Desuden håber jeg selvfølgelig på, at jeg kan fortsætte med at være skadesfri.

Derudover er mit nytårsforsæt at finde ud af hvad fremtiden skal bringe. Jeg er forhåbentlig færdig med min bachelor til sommer og skal så have fundet ud af hvad der så skal ske. 


Mine 5 favoritter:

Livret: En pebebøf m. bagt kartoffel, rodfrugter og en god pebersauce.
Musik: Det er hvad der nu lige spilles af gode hits i radioen.
Film: Never Back Down.
Fodboldklub/spiller: Juventus og Sunderland / Zinedine Zidane og Alessandro Del Piero selvom de har nået eller nærmere sig fodboldpensionsalderen.
Babe: Min kæreste og Cheryl Cole.


”Det frie ord”:

Så vil jeg da benytte lejligheden til at sige tak for opbakningen i året, der er gået.

Derudover vil jeg sige tak for mange gode dage med drengene på holdet. For at nævne nogle enkelte gode dage, kan jeg eksempelvis nævne Sankt Hans aften hjemme hos Thomsen, hvor vi fik sendt Århus Fremad helt ad helvede til på bålet. Nævnes skal også Severinsens og Enes studentergilde, hvor ølbowling blev introduceret, og endelig også vores to afslutningsfester hos mig samt bødekassenfesten på Søgaards – alt sammen vellykkede arrangementer

God jul og godt nytår til alle i og omkring klubben - bare klap tieeern