Facebook

17. december - Andreas Damgaard

17_dec_-_Andreas_Damgaard.jpg
17-12-2011

Af Thomas Jansen

I vores ”web-julekalender”, hvor du hver dag fra d. 1.-24. december kan lære en Blokhus FC spiller lidt bedre at kende, er vi i dag nået til 17. december og dermed nr. 17 Andreas Damgaard.

Du kan læse om blandt andet juletraditioner og forbilleder, mens hver spiller gennem ”det frie ord” også får mulighed for at lette sit hjerte med lige det der falder den enkelte ind.


17. december

Nr. 17 – Andreas Damgaard

Position: Forsvar
Fødselsdag: 8. januar 1989
Kampe / mål for BFC: 66 / 5


Mit 2011:

På banen var højdepunktet klart oprykningskampen mod Nordvest. Det er den fedeste kamp jeg nogensinde har spillet pga. vigtigheden af kampen. Vi fik 2-2 derovre, og derfor var kampen stadig åben, da vi skulle spille hjemme. Her har de et skud på indersiden af stolpen midt i anden halvleg og derudover har vi en redning på stregen. Men vi holder hjem og følelsen da dommeren fløjtede af var bare ubeskrivelig. At vi endte som oprykker var der ikke mange der havde regnet med og derfor er det klart det største på banen i år.

Udenfor banen sker der ikke så mange spændende ting, udover jeg nu er på bachelor delen af min sportsmanagement uddannelse. Jeg går dog ikke så meget i skole, da der ikke er så mange timer, så for det meste går jeg bare rundt og fordriver tiden indtil jeg engang bliver færdiguddannet.


Mit forbillede:

Jeg har mange forbilleder, men alt sammen afhænger af hvilken kontekst det er i. Jeg prøver at blive inspireret af folk, der gør/har gjort det godt på de områder, hvor de er/har været bedst og det spænder fra alt til madlavning (min mor) til fodbold, hvor jeg altid har synes at en spiller som Rio Ferdinand har spillet pladsen som midterforsvar fremragende.


Mine juletraditioner:

Jeg er hjemme ved mor og far hele julen i hjembyen Horsens. Nu er det ikke så tit jeg er hjemme ved dem, så fra min side bliver der sat stor pris på at komme hjem og være i selskab med familien, og jeg er også sikker på de gamle også glæder sig til at få mig hjem, og hvem ville ikke det?

Det der betyder mest er at der er ferie fra fodbolden og det gælder om at nedbryde templet (kroppen og hovedet), så det bliver klar til den utrolig lange vintertræning. Derfor gælder det om at spise alt den gode julemad med hvad dertil tilhører med usunde godter og ikke mindst drikkelse. 


Mit nytårsforsæt:

Bevar mit gode humør, og blive endnu mere glad for det tilfredsstillende liv jeg har gang i. Af mål for 2012 må være at vi klarer den i divisionen og at jeg bliver ved med aldrig at have tabt en fifakamp til andre i truppen, og vigtigst af alt prøve at leve op til Kidd’s sang om ikke at lave penge, men damer. Der er jeg lysår efter mit forbillede på den front, hr. Nickolaj Thomsen (også topscorer uden for banen). Når jeg bare 2 % af det han gør, så vil 2012 være et godt år.


Mine 5 favoritter:

Livret: Buffet, kan gå så mange gange som man vil.
Musik: Coldplay og vores allesammens DJ Rosenqvist.
Film: Blinkene Lygter.
Fodboldklub/spiller: Manchester United / Rio Ferdinand.
Babe: Der er simpelthen alt for mange dejlige damer i denne her verden, så det er svært at vælge en, men Stillers søster er et godt bud.


”Det frie ord”:

Nu er jeg ikke den her slags funny man, som eksempelvis Simon Rosenqvist er, så jeg har ikke lige en sjov historie, som I kan få inden jul her. Derfor vil jeg blot lave en kedelig julehilsen og sige, at vi ses på den anden side – god jul og godt nytår til alle.


Personlig sponsor for Andreas: