Facebook

2-1 sejr i forårspremieren

Damgaard_maal.jpg
19-03-2011

(Arkiv: Andreas Damgaard scorede første BFC-mål dette forår!)

 

FC Djursland   -   Blokhus FC   1-2  (0-2)

0-1 Andreas Damgaard  30. min

0-2 Jeppe Østenkær  39. min

1-2 Christoffer Hansen  70. min

 

Blokhus FCs startopstilling:

Målmand: René Bech

Forsvar: Jan Rasmussen, Jonas Westmark, Andreas Damgaard, Kasper Stiller

Midtbane: Micky Malling, Malthe Nygaard, Mads Severinsen, Søren Reese

Angreb: Jeppe Østenkær, Nickolaj Thomsen

 

På bænken: Andreas Larsen, Emil Poulsen, Nick Svendsen, Ziad Nassar.

 

Se og hør reaktioner fra spillere og træner her

 

Af Torben Pedersen

Blokhus FC var under pres, mandskab-pres, før premieren der blev spillet i Grenå. For sygdom, skader og karantæner, betød at Søren Kusk måtte blande sine kort mere end normalt. Det betød et meget ungt hold skulle forsvarer farverne i første spillerunde i foråret.

Set tilbage på hele kampen, var det dybt imponerende det holdet leverede, med tanke på de manglende spillere. Det var ikke blot spillere der var ude, men profiler fra efteråret. Anfører Peter Tranberg, efterårets profil over dem alle, Christian Overby, holdet offensive og kreative kræft iform af Conor O´Brien, og fighteren Simon Rosenqvist, og sidst men ikke mindst målmand Simon Enevoldsen.

Men andre måtte tage over istedet, og det blev gjort med stort mod og ansvar - En sand fornøjelse!

 

En kamp med mange chancer

 

Kampen havde ikke engang rundet 5 minutter, før der havde været 4 mega tilbud. Hjemmeholdet stod for den ene, mens Blokhus FC stod for hele tre styks. Men det var en dødbold der knækkede Djursland i første omgang, da Andreas Damgaard indledte forårets målstime, med et brag af et hovedstød, hvor han nærmest svævede højere end målet, og måtte heade nedad, for at få bolden indenfor rammen.

2-0 målet kom 6 minutter før pausen, og endnu engang på et hjørnespark. Alt opmærksomheden blev rettet mod "Air Force One", og det gav plads andre steder. Bolden fløj hele vejen over klyngen af spillere i feltet og over til Jeppe Østenkær bagerst i feltet. Han kiggede kort op, og så der var plads i nærmeste øverste hjørne, og der bankede han med største selvfølgelighed bolden op, og dermed 2-0 ved pausen.

 

Djursland ændrede taktik i pausen - Og spillerne blev trætte

 

"Hajerne" fra Djursland skulle ud over stepperne efter pausen, og det viste BFC. Men det lykkedes aldrig at udnytte det ordentligt, fordi skarpheden manglede efter pausen. Det var ihvertfald ikke fordi chancerne udeblev.

FC Djursland havde de to tidligere Blokhus FC spillere, Søren Holdgaard og Esben Sørensen med i start-11eren, men de kunne ikke holde nullet mod de tidligere holdkammerater.

20 minutter før tid, i en periode hvor Blokhus havde væltet i chancer, og Djursland pumbet indlæg i feltet og blevet farlige på den måde, gik det galt. Djursland havde marginalerne med sig, da en bold i feltet på ubegribeligvis, endte hos oprykkernes topscorer, Christoffer Hansen, der scorede tæt under mål. Her kunne BFCs "Ishockey-målmand", René Bech, ikke hive flere mirakler ud af ærmet denne lørdag.

Det blev tæt og udnødvendigt spændende til det sidste, men Blokhus FC formåede at holde hovederne kolde, og tage 3 velfortjente point med hjem til det nordjyske. Selvom det allerede burde være sket i 1. halvleg, hvor man kunne have knust hjemmeholdet. Men det positive i dette, er at holdet skabte chancerne.

 

Vi håber på næste weekend, kan blive hjemme-premierer

 

Hvis alt går efter planen, og det ser det ud til med hensyn til vejret, så spiller Blokhus FC næste lørdag på hjemmebane, når Næsby er gæster.

Mere om den kamp og optakt her på blokhusfc.dk i næste uge.