Facebook

2-2 mod Thisted FC i første træningskamp

BuffiModOdder.jpg
Arkivfoto. Buffi var på pletten i årets første aktion.
06-02-2016

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC fik lørdag middag de første 90 minutter i benene, da frokosten blev sprunget over, for i stedet af tage turen til Thisted, hvor der var kick off kl. 12.00.

Her blev det imidlertid ikke til 90 minutter for mange af spillerne, men til gengæld blev det til spilletid til stort set alle mand i truppen. Det betød, at de nye folk i blåt også blev set i kamp, og Jammerbugt FC cheftræner Frode Langagergaard, var tilfreds med det han så, i en kamp hvor Jammerbugt FC kom fra baghjul to gange, og på mål af Christoffer Hansen og den nye Oliver Helledie fik 2-2.

- Det var en rigtig fornuftig kamp, ikke mindst taget i betragtning, at det var den første af slagsen i meget lang tid. Vi fik banket rusten af og det var rigtig rart, forklarede Frode Langagergaard efterfølgende.

Der var flere gode præstationer, lovende takter og chancer til flere mål, men alt i alt en lige kamp med et fair resultat ifølge Jammerbugt chefen.

- Thisted kom med en kamp mere i benene. De er et stærkt hold og derfor må vi også sige, at det så ganske fornuftigt ud. Vi skabte flere chancer end de to vi scorede på og holdte fint niveau. Så mange positive ting i en lige kamp, fortæller Frode Langagergaard, som fik set det han skulle her i første omgang.

- Stort set hele truppen var i aktion og der var mange gode ting. Det gælder også de nye spillere som kom ind på holdet og gjorde det godt. Trods de mange udskiftninger holder vi niveau, og det lover godt for konkurrencen om pladserne på holdet, fremhævede cheftræneren, som fortsætter forberedelserne på træningsbanen inden det næste weekend gælder Lindholm IF.

Se målene fra kampen her.

Se cheftrænerens reaktion her.