Facebook

2. december - Jan Rasmussen

2_dec_-_Jan_Rasmussen_NY.jpg
02-12-2011

Af Thomas Jansen

I vores ”web-julekalender”, hvor du hver dag fra d. 1.-24. december kan lære en Blokhus FC spiller lidt bedre at kende, er vi i dag nået til 2. december og dermed nr. 2 Jan Rasmussen.

Du kan læse om blandt andet juletraditioner og forbilleder, mens hver spiller gennem ”det frie ord” også får mulighed for at lette sit hjerte med lige det der falder den enkelte ind.
 

2. december

Nr. 2 – Jan Rasmussen

Position: Back / Kant
Fødselsdag: 9. maj 1988
Kampe / mål for BFC: 30 / 1
 

Mit 2011:

Det er svært at fremhæve noget personligt, da de bedste oplevelser har været sammen med et fantastisk hold inklusiv trænere og ledere. Oprykningen samt kampe mod Esbjerg og Randers står stadig krystal klart. Udenfor banen, må jeg tage hatten af for alle mine holdkammerater, de er altid friske på at hjælpe til.

Hvis jeg skulle sætte et split sekund af til romantikken, så blomstrer den også i Blokhus FC. Specielt for 2-3 spillere på holdet, som hver især har fundet en fodboldfan, en baronesse og et flueben i bogen. Det er minder som disse, der har gjort mit 2011 et godt år.
 

Mit forbillede:

Mine forbilleder har altid været dem omkring mig, og dem som bliver omkring mig. Jeg kan finde gode værdier i alle dem, som jeg holder af, og de inspirerer mig.
 

Mine juletraditioner:

Jeg holder altid jul med min familie. Det er dejligt at komme hjem til mors and og flæsk.  Da fodbolden altid har fyldt meget i mit liv, er december måned en feriemåned! Så gaverne er ikke det jeg ser mest frem til når vi går ind i julemåneden.
 

Mit nytårsforsæt:

Rent fodboldmæssigt er det naturligvis overlevelse i 1 division, og så har jeg lovet Severinsen at lære ham at spille FIFA.
 

Mine 5 favoritter:

Livret: Mørbrad
Musik: Kings of Leon
Film: Armageddon
Fodboldklub / spiller: Blokhus FC / Rasmus Stort hår Østenkær
Babe: Min Kæreste
 

"Det frie ord":

Jeg vil gerne ønske alle i og omkring Jetsmark IF og Blokhus FC en glædelig jul og et godt nytår.

SPA!
 

Personlig sponsor for Jan: