Facebook

2. Test venter: Thisted FC kommer på besøg i morgen

Stadion med sne 1.jpg
08-02-2010

 

Af Torben Pedersen

I morgen aften står den på endnu en træningskamp for Blokhus FC, der på kunstgræsbanen møder Thisted FC kl.18.30...

Opgørene mellem Blokhus FC og Thisted FC har en tendens til at blive rigtigt gode ret så ofte, og med det i mente, kan vi så byde velkommen til morgendagens modstander fra Thy.

Thisted FC overvintrer på 10. pladsen i 1. division, og har vist format flere gange undervejs. Holdet fra det nordvestlige Nordjylland har dog også mistet en af holdets største profiler, da den tidligere Jetsmark-profil Simon Josefsen har nedtrappet hvad angår fodbold, på grund af bentøjet. Samtidig er den solide forsvarer Mojo Kingsley heller aldrig kommet sig 100 %, efter et groft overfald på åben gade i Thisted.

To tidligere Jetsmark-spillere huserer ligeledes på Thisted holdet, nemlig Dennis Ramonn Olsen og Christian Flindt-Bjerg. Ramonn Olsen har på det seneste været ramt af sygdom men ventes klar til kamp, mens også Flindt-Bjerg muligvis spiller efter lang genoptræning ovenpå en grim motorcykel-ulykke.

Status quo i Blokhus FC

Ikke de store ændringer melder sig under fanerne i Blokhus FC, der på det seneste har haft den svenske angriber Tim Johansson på prøve. Skaderne har været små hidtil, og lad det bare blive ved det.

Det må forventes, at truppen mod Thisted ligner den mod Brabrand for 9 dage siden, selvom et par småskader holdt blandt andet Daniel Seehausen ude i det opgør. Andreas Damgaard udgik med et hævet øjenbryn mod Århus-mandskabet men er også klar igen.

Der er kick-off i morgen kl.18.30 på træningsanlægget i Jetsmark. Husk varmt tøj!...