Facebook

2 x 22 = 33

Thomsen-Agger_WEB.jpg
05-05-2011

Af Thomas Jansen

Når vi tænker nr. 22 i Blokhus FC tænker vi Nickolaj Thomsen og mål – mange mål. I Thisted FC tænker de også mål, men ikke Thomsen… De tænker Mikkel Agger.

Thisted FC’s unge angriber Mikkel Agger har indtil videre nettet 12 gange i denne sæson og er således sammen med Nickolaj Thomsen blandt de farligste skarprettere i 2. division vest. Sammenlagt har de to nr. 22 scoret hele 33 mål denne sæson. Blokhusfc.dk gav de to målmagere 5 hurtige forud for mødet fredag.

1. Hvordan vil du beskrive dig selv som spiller?

Nickolaj: Jeg er først og fremmest en holdspiller. Jeg har altid været en hovedstødstærk spiller der er farligst i feltet. Mine spidskompetencer vil nok være mit fighterinstinkt, løbevillighed og målfarlighed. Igen er alt dette her ligegyldigt hvis ikke du har et stærkt hold der bakker op om hinanden.

Mikkel: Jeg er hurtig, god til at løbe i ryggen på forsvarene og så er jeg en skarpretter.

2. Hvad forventer du dig af kampen på fredag?

Nickolaj: Jeg forventer en svær kamp, hvor vi meget vel kan spille os helt ind i topstriden igen eller falde på halen og tage 2 skridt frem og 5 tilbage. Vi er afhængige af et resultat der for alt i verden ikke må ende med et nederlag. Vi kan holde til uafgjort, men det tror jeg ikke Thisted vil være tilfredse med. Så vi må holde hovedet koldt og være påpasselige i vores defensive spil og dermed ikke tillade dem for mange chancer. Så er jeg sikker på at vi nok skal få puttet én ind i den anden ende.

Mikkel: Jeg forventer en herre fight, hvor begge hold vil vinde kampen, og hvor der vil blive spillet noget god fodbold og forhåbentlig med mange mål, som selvfølgelig ender ud til vores fordel.

3. Hvem har lagt op til de fleste af dine mål?

Nickolaj: Nu spørger du om noget jeg ikke ved, men hvis jeg skulle nævne en top 3, så vil jeg sige Mickey Malling, Peter Tranberg og Jeppe Østenkær. Men det er nok med fare for at glemme nogen og med en vis usikkerhed.

Mikkel: Jeg tror Daniel Kristensen har været i oplæggerens rolle flest gange til mine mål.

4. Har du et favorit mål og kan du beskrive det?

Nickolaj: Når man som angriber skal snakke om sine mål, så er det nogle gange svært at se sine mål for sig. Men specielt to mål vækker minder. Det første var i en træningskamp mod Holstebro, hvor vi spiller 2-2. Jeg modtager en lang aflevering fra Peter Tranberg fra midten og ud mod kanten af feltet. Jeg laver en fin tæmning ind mod 16-meteren og sparker over i det lange hjørne. Det andet var i kampen mod Skovbakken for 1½ år siden, hvor jeg modtager en pasning, vender om på modstanderen og dribler et par modstandere og scorer i hjørnet længst væk fra mig.

Mikkel: Jeg var utrolig glad efter jeg udlignede til 1-1 mod Aarhus Fremad, men jublen varede desværre kun kort tid.

5. Endelig skal vi selvfølgelig høre om du scorer… nej vent, vi skal høre om hvor mange mål du scorer i kampen fredag?

Nickolaj: Haha, ja det er jo at sætte sig selv lidt under pres når man scorer mange mål, for så er forventningerne derefter. Men jeg vil kalde mig selv for en bonderøv og en realist. Jeg ved godt at i fodboldens verden er intet forudsigeligt, heller ikke min egen præstation. Jeg fokuserer på at gøre det så godt for holdet som muligt og hvis jeg kan scorer en enkelt og vi vinder 1-0, eller om en anden scorer og vi vinder, så er jeg den lykkeligste Blokhus mand på denne jord.

Mikkel: Jeg håber selvfølgelig på at score, men det vigtigste for mig er, at vi vinder kampen. Den ultimative kamp ville selvfølgelig være hvis vi både vandt og jeg fik scoret et par stykker.  

Nickolaj Thomsen – Blokhus FC
Født: 4. februar 1984
Højde: 185 cm
Vægt: 84 kg
Position: Angriber
Kampe denne sæson 10/11: 22
Mål denne sæson: 21

Mikkel Agger – Thisted FC
Født: 1. november 1992
Højde: 179 cm
Vægt: 71 kg
Position: Angriber
Kampe denne sæson 10/11: 13
Mål denne sæson: 12