Facebook

20. december - Søren Reese

20_dec_-_Soeren_Reese.jpg
20-12-2011

Af Thomas Jansen

I vores ”web-julekalender”, hvor du hver dag fra d. 1.-24. december kan lære en Blokhus FC spiller lidt bedre at kende, er vi i dag nået til 20. december og dermed nr. 20 Søren Reese...

Du kan læse om blandt andet juletraditioner og forbilleder, mens hver spiller gennem ”det frie ord” også får mulighed for at lette sit hjerte med lige det der falder den enkelte ind.


20. december

Nr. 20 – Søren Reese

Position: Forsvar / Midtbane
Fødselsdag: 29. juli 1993
Kampe / mål for BFC: 25 / 1


Mit 2011:

Kigger jeg tilbage på året, så har det været et år med mange glæder. Ligesom resten af holdet, vil jeg fremhæve oprykningen til 1. division, som noget helt fantastisk. Det er nok det største jeg har oplevet, både på det personlige plan, men ikke mindst på det fællesskabelige plan. Den første halvsæson i 1. division har for mit vedkommende budt på begrænset spilletid, hvilket jeg som fodboldspiller selvfølgelig finder frustrerende, da jeg i 2. division fik en masse. Det er dog ikke kun negativt, da jeg så har kunnet spille på U19 holdet og serie 2 holdet. Begge disse hold har klaret efteråret fantastisk, hvilket har ført til oprykning i begge tilfælde. Dette sætter jeg også stor pris på at have været en del af. Mit efterår er desværre sluttet af med en knæskade, som højest sandsynligt holder mig ude hele foråret.

Udenfor banen har det været et stille og roligt år, der dog har ført til at jeg kun mangler et halvt år før jeg, forhåbentlig kan få den røde hue på.


Mit forbillede:

Udenfor banen finder jeg stor inspiration i de mennesker der omgiver mig. Min far, der altid er 100% engageret i det han fortager sig. Min mor, der er perfektionist. Min søster, der med et imponerende overskud klarer hverdagens udfordringer og ikke mindst mine venner, som gør det hele meget sjovere. På banen vil jeg fremhæve Xabi Alonso, som har et fantastisk overblik på banen, slår præcise lange afleveringer og altid går forrest med en imponerende gejst.


Mine juletraditioner:

Julen går for mit vedkommende ene og alene ud på at have hyggelige stunder med familie og venner. I år bliver vi flere end normalt, da min halvsøster plus mand og børn kommer, hvilket er dejligt. Det giver lidt ekstra stemninger, at se børn lyse op når julemanden kommer. Derudover står den på de obligatoriske julefrokoster og traditionen tro ilden i vores adventskrans.


Mit nytårsforsæt:

Det er at hjælpe holdet, så godt som jeg nu kan til overlevelse i 1. division. Derudover vil det være at få det bedst mulige resultat til min studentereksamen til sommer. Jeg vil også forsøge at gå ind til de udfordringer, der uden tvivl vil komme, med et smil.


Mine 5 favoritter:

Livret: En god bøf tager man aldrig fejl af.
Musik: Min musiksmag spænder lige fra Lars Lilholt til det, som Rosenqvist og Jeppe danser til i weekenderne.
Film: Green Street Hooligan.
Fodboldklub/spiller: Jeg har ikke nogen favorit klub, men en spiller, som nævnt tidligere: Xabi Alonso.
Babe: Cheryl Cole.


”Det frie ord”:

Jeg vil gerne sige tak til alle drengene på de tre hold for et rigtig godt sammenhold og til alle i klubben for et fantastisk år. I må have en god jul og et godt nytår.


Personlig sponsor for Søren: