Facebook

21. december - Andreas Larsen

21_dec_-_Andreas_Larsen.jpg
21-12-2011

Af Thomas Jansen

I vores ”web-julekalender”, hvor du hver dag fra d. 1.-24. december kan lære en Blokhus FC spiller lidt bedre at kende, er vi i dag nået til 21. december og dermed nr. 21 Andreas Larsen.

Du kan læse om blandt andet juletraditioner og forbilleder, mens hver spiller gennem ”det frie ord” også får mulighed for at lette sit hjerte med lige det der falder den enkelte ind.


21. december

Nr. 21 – Andreas Larsen

Position: Målmand
Fødselsdag: 18. maj 1993
Kampe / mål for BFC: 0 / 0


Mit 2011:

Et år fyldt med oplevelser, sådan kan mit 2011 kort beskrives. Rent fodboldmæssigt vil jeg naturligvis fremhæve, at Blokhus FC rykkede op i 1. division i foråret. Efter sommerpausen blev jeg fast reserve-keeper, og det at være en lille del af dette Blokhus-hold i 1. division, har helt sikkert være en stor oplevelse. Derudover rykkede vi også op med 2. holdet, og med dette hold har jeg også haft mange positive oplevelser. Desværre har dette år også været præget af diverse skader.

Uden for banen passer jeg min skole, og når man sidder og kigger tilbage, føles dette år, som om det er gået meget stærk, hvilket jo må betyde, at jeg har det godt. 


Mit forbillede:

Jeg har ikke et egentligt forbillede. Jeg prøver derimod at hente inspiration fra mange store personligheder.


Mine juletraditioner:

Jeg plejer – og skal naturligvis igen i år – holde jul sammen med min nærmeste familie. Det plejer altid at være stille og roligt, men samtidig super hyggeligt, så det forventer jeg også det bliver i år. I juletiden hører sig jo også en masse god mad til, og måske også en enkelt øl.


Mit nytårsforsæt:

Mit nytårsforsæt er at holde mig skadesfri i en hel sæson, og dem der kender lidt til min skadeshistorie i Blokhus FC, kan helt sikkert skrive under på det bliver en udfordring. Derudover håber jeg naturligvis at Blokhus FC kan holde sig i 1. division.


Mine 5 favoritter:

Livret: Roastbeef og hasselbagte kartofler med favoritsauce.
Musik: Jeg har en meget bred musiksmag, men De Eneste To er altid godt.
Film: Kung Fu Panda.
Fodboldklub/spiller: FC Barcelona, og jeg har aldrig haft én yndlingsspiller, men hvis én skal nævnes må jeg nok sige danske Christian Eriksen eller måske Blokhus' Messi… Dustin.
Babe: Rosie Jones.


”Det frie ord”:

Jeg vil gerne slutte af med at ønske alle, især på og omkring holdet, men også alle andre, en rigtigt god jul og et godt nytår!


Personlig sponsor for Andreas: