Facebook

22. december - Nickolaj Thomsen

22_dec_-_Nickolaj_Thomsen.jpg
22-12-2011

Af Thomas Jansen

I vores ”web-julekalender”, hvor du hver dag fra d. 1.-24. december kan lære en Blokhus FC spiller lidt bedre at kende, er vi i dag nået til 22. december og dermed nr. 22 Nickolaj Thomsen...

Du kan læse om blandt andet juletraditioner og forbilleder, mens hver spiller gennem ”det frie ord” også får mulighed for at lette sit hjerte med lige det der falder den enkelte ind.


22. december

Nr. 22 – Nickolaj Thomsen

Position: Nickolaj Thomsen
Fødselsdag: 4. marts 1985
Kampe / mål for BFC: 104 / 53


Mit 2011:

Vi i klubben har haft et fantastisk 2011. Det smitter naturligvis af på alle i og omkring klubben. For første gang nogensinde har vi et hold i 1.division i Jammerbugt Kommune, det er ikke bare stort. Det er RIGTIG STORT! Mit 2011 har også været en fantastisk rejse. Jeg tog topscore-værdigheden i sidste sæson, hvilket jeg er meget stolt over og som aldrig har kunnet lade sig gøre uden de fantastiske spillere og trænere på holdet. Dernæst var jeg heldig og dygtig nok til at score 7 mål i én kamp, hvilket skabte en masse medieomtale af både mig som person, men som så sandelig også, gav hele klubben landsdækkende omtale. Den omtale er jeg glad for, da jeg så kunne give klubben lidt tilbage for dét den har gjort for mig og min fodboldkarriere indtil nu. Det viser således også at klubben nu ikke kun er et lokalt projekt i Pandrup og Kaas, men også er et projekt, der strækker sig langt udover Kommunegrænsen.

Udenfor banen fik jeg min Bachelor i Politik og Administration og fandt sammen med min nuværende kæreste Mie. Så det har også været et rigtig positivt år for mig personligt. Jeg har desuden lige fået den fantastiske nyhed om, at jeg skal være onkel til næste år og det ser jeg rigtig meget frem til. Så får klubben også endnu en trofast tilskuere til vores hjemmebane kampe.


Mit forbillede:

Forbilleder er altid svære at nævne, for man har så mange og til mange forskellige aspekter i livet. Jeg respekterer først og fremmest min familie. Min far er en stor inspiration for mig. Han lærer mig så meget om livet og de vigtige ting man skal huske ikke at tage for givet. Min mor er en kærlig støtte og er der altid hvis der er behov for det. Især hvis budgettet er lidt stramt, så forbarmer hun sig tit over min bror og jeg. Min bror følger mig i tykt og tyndt og hjælper mig med alt jeg har behov for. Vi ligner måske ikke hinanden så meget fysisk, men vi er skåret af det samme stykke og han betyder meget for mig. Min mormor er den sidste bedsteforælder jeg har tilbage. Hun ved så meget om livet og giver mig de historier om familien som gør, at jeg kan identificere mig med den jeg er og hvorfor jeg er som jeg er. Det bliver et enormt tomrum der skal fyldes ud, når hun en dag ikke er her mere. Men udover dem jeg har nævnt, må mit største forbillede nok være min morfar, som jeg mistede sidste år. Ikke så meget for hans pædagogiske evner, men for hans vilje til at vinde. Med ham blev vi flasket op med at følge sine drømme og aldrig give op. Han var et retskaffent familiemenneske, som gav os mange traditioner, jeg aldrig vil være foruden den dag idag.


Mine juletraditioner:

Julen er den bedste tid på året for mig og det meste af min familie. I julen samles familien om god mad og hyggeligt samvær. Vi spiller spil, hører julemusik og har vores faste traditioner. Det var især min afdøde morfars tid på året, derfor betyder julen ekstra meget for min bror og jeg. Så vi er nu nok det nærmeste man kommer Gertrud Sand fra The Julekalender. Min bror tager klart Gertrud Sand prisen i familien, da han fx bygger en nisselandsby på størrelse med en normal dagligstue år efter år. Der har nu heller ikke været jul, hvis ikke mindst 100 kravlenisser pryder huset, så det er en oplevelse i sig selv at besøge familien i julen.


Mit nytårsforsæt:

Jeg har det lidt mærkeligt med de nytårsforsæt, så dem laver jeg aldrig. Men jeg kan så fortælle jer hvad jeg håber, vil ske i 2012. Første prioriteten rent sportsligt er at vi bliver i 1.division. Det vil være stort for hele klubben og området. Den næste prioritet rent sportsligt er, at klubben ikke forandrer sig til sommer, uanset hvordan tingene ser ud efter sommerferien. Vi har en organisation i klubben som er unik. Den må vi aldrig ændre. Her tænkes på spilfilosofi, miljøet i og omkring klubben og det fællesskab vi har på tværs af alle lag i klubben. Det kan være farligt at lave om på de her ting. Spillere, trænere, ledere og andre i og omkring klubben kommer og går, men klubben består. Det skal vi alle huske. Hvad der sker med mig personligt på og udenfor banen ved jeg ikke, men ét er sikkert, jeg er og bliver en Jetsmark/Blokhus-mand .


Mine 5 favoritter:

Mad: Mormors æbleskiver er livretten.
Musik: DJ Rosenqvists musik er toppen af musik poppen.
Film: Så længe det ikke er romantiske komedier, er jeg ret frisk på at se de fleste film.
Fodboldklub / spiller: Jeg elsker at se Severinsen og Store Østenkær på midten af banen – der bliver skisme lavet mange tunneller på dem i løbet af en kamp. Men yndlingsspilleren er den gamle Ronaldo – fænomenet. Ikke at sammenligne med The Ghost, El Fantasma, Blokhus’ Messi og hvad han nu ellers bliver kaldt.
Babe: Else-Marie.


”Det frie ord”:

Jeg venter stadig på at finde en værdig modstander i FIFA. Så vidt jeg ved er jeg stadig ubesejret i 2011! Så når resten af truppen siger de er ubesejret i FIFA, skulle de SKAMME SIG. De har på et eller andet tidspunkt lidt nederlag til NR.22. Venter stadig på et kampråb inden kampen fra anfører Damgaard som giver mening, måske derfor Kusken valgte at droppe kampråbet inden de sidste kampe i efteråret?

God jul og godt nytår til alle i og omkring klubben – speciel tak skal det lyde til Ingolf for det hårde arbejde!


Personlig sponsor for Nickolaj: