Facebook

23. december - Casper Røjkjær

23_dec_-_Casper_Roejkjaer.jpg
23-12-2011

Af Thomas Jansen

I vores ”web-julekalender”, hvor du hver dag fra d. 1.-24. december kan lære en Blokhus FC spiller lidt bedre at kende, er vi i dag nået til 23. december og dermed nr. 23 Casper Røjkjær...

Du kan læse om blandt andet juletraditioner og forbilleder, mens hver spiller gennem ”det frie ord” også får mulighed for at lette sit hjerte med lige det der falder den enkelte ind.


23. december

Nr. 23 – Casper Røjkjær

Position: Midtbane
Fødselsdag: 23. september 1992
Kampe / mål for BFC: 15 / 0


Mit 2011:

2011 har for mig været året hvor jeg fik afsluttet mit treårige forløb på Silkeborg fodboldcollege, hvor jeg også afsluttet min uddannelse på Silkeborg Handelsskole. I sommers skiftede jeg så til Blokhus, hvor jeg har fået lov til at være en del af et 1. divisionshold i samtlige kampe, hvilket har været utroligt lærerigt og spændende.


Mit forbillede:

Det må være Michael Laudrup. Hans måde at spille fodbold er lige i min smag, derudover er han sig selv. Ligeledes tiltaler hans stille og rolige måde at håndtere medierne på mig også.

Jeg vil også nævne Steven Gerrard for hans loyalitet til Liverpool.


Mine juletraditioner:

Det er en tid, hvor jeg er sammen med alle dem som er mig nærmest. Det kan både være venner og familie. Det er en rigtig hyggelig tid, med god mad og hvad der ellers hører til.


Mit nytårsforsæt:

Da jeg har kontraktudløb med Blokhus, ved jeg ikke hvad der skal ske endnu. En mulighed er at vende hjem til en klub nærmere Silkeborg, hvor jeg er vokset op og har den største familie og vennekreds. Men det må tiden vise. Ellers er det vigtigste for mig, at de ting jeg gør bliver gjort med 100%.


Mine 5 favoritter:

Livret:  Kartofler og et godt stykke kød.
Musik: Meget blandet.
Film: Alle for en.
Fodboldklub/spiller: Liverpool FC / Steven Gerrard.
Babe: Cheryl Cole.


”Det frie ord”:

God jul og godt nytår til alle!