Facebook

24. december - Søren Kusk

24_dec_-_Soeren_Kusk.jpg
24-12-2011

Af Thomas Jansen

I vores ”web-julekalender”, hvor du hver dag fra d. 1.-24. december kan lære en Blokhus FC spiller lidt bedre at kende, er vi i dag nået til 24. december og dermed cheftræner Søren Kusk...

Du kan læse om blandt andet juletraditioner og forbilleder, mens hver spiller gennem ”det frie ord” også får mulighed for at lette sit hjerte med lige det der falder den enkelte ind.


24. december

Cheftræner Søren Kusk


Mit 2011:

Højdepunktet i 2011 har helt sikkert været oprykningen til 1. division. En oprykning som blev sikret med brug af mange unge spillere. Derudover var vi det mest scorende hold i divisionen, hvilket også har været tilfredsstillende i sig selv. Endelig husker jeg tilbage på mange gode kampe, specielt på vores hjemmebane.


Mit forbillede:

Jeg vil her nævne Johanne Smidt. Hun er en stor personlig på trods af sin unge alder og hun har skarpe meninger uden at komme i konflikt. Hun er tilmed vellidt og veltalende. Det skal dog siges, at jeg ikke altid er enig i hendes meninger.


Mine juletraditioner:

Jeg har ikke de store juletraditioner, dog vil jeg gerne i kirke juleaften. I år rejser jeg til New York på juleferie.


Mit nytårsforsæt:

Jeg har ikke noget nytårsforsæt, men mine forventninger til 2012 er høje. Jeg forventer vi forsat udvikler vores hold. Vi skal blive bedre til at styre vores kampe, samt forsvarsmæssigt blive mere stabile. Jeg forventer, at vi får så mange point vi ikke bliver "sat", således vi får en spændende afslutning på sæsonen.


Mine 4 favoritter:

Livret: Rødt kød - helst mørbrad.
Musik: TV 2.
Film: Mænd der hader kvinder.
Klub: Barcelona / Messi.