Facebook

3-2 sejr i Viborg

Christoffer_Hansen.jpg
Blokhus FC's angriber Christoffer Hansen blev dobbelt målscorer i sejren over Viborg FF.
08-03-2012

Blokhus FC fortsatte i eftermiddag forberedelserne til forårssæsonen med en testkamp mod 1. divisions kollegaerne Viborg FF, og her viste Blokhus FC de bedste takter med en sejr på 3-2...

Viborg FF - Blokhus FC: 2-3 (0-1)

0-1 Christoffer Hansen
1-1 Jonas Thorsen
1-2 Christoffer Hansen
1-3 Mads Severinsen
2-3 Thomas Dalsgaard

 

Af Torben Pedersen

En yderst flot kamp af Blokhus FC på flere forskellige punkter, udløste samtidig en flot 3-2 sejr i Viborg. Og fortjent var sejren da også. Søren Kusk havde til kampen givet sidste kamps dobbelte målscorer, Nickolaj Thomsen helt fri, og det samme med Jan Rasmussen. Derudover sidder der fortsat et par folk på skadeslisten.

Allerede kort inde i opgøret bragte Christoffer Hansen, Blokhus FC foran med 1-0 på en friløber.

Den stilling holdt til pausen, hvor Viborg udskiftede målmand Martin Hansen, efter et sammenstød med netop Christoffer Hansen, som Viborg havde deres vanskligheder med, og som de slog sig på. Angriberen vandt det meste i luften, og var en fremragende spilstation, som flittigt blev benyttet.

Viborg FF fik udlignet til 1-1 efter ca. 50 minutter, hvor forsvarsspilleren Jonas Thorsen befandt sig lidt udenfor feltet, og lignede en der ikke vidste hvad han skulle gøre med bolden. Han valgte at skyde på kassen, og det var et flot spark, i en bue udenom Enevoldsen i buret.

Blokhus FC kom foran 2-1 efter en vellykket aktion fra Dustin Corea, som viste gode takter. Også defensivt hvor han arbejdede og bidrog energisk. I det 61. minut efter nogle driblinger mod nærmest mand, satte han turboen på, og smed derefter et godt skud på mål. Den halvklarede Kevin Ray Mendoza Hansen i Viborg-målet blot, og på returen var det Christoffer Hansen der tacklede sit andet mål i kassen. Dustin Corea rejser iøvrigt denne weekend til USA, hvor han skal samles med El Salvadors landshold, og spille en lille turnering, og er derfor ikke med lørdag, mod Aarhus Fremad.

3-1 blev det også til, og her var det Christian Overby der var i fokus. En lang lang tur på venstrekanten, endte nærmest med et boldtab, men Overby kæmpede videre, og endte med at nappe bolden fra Lasse Ankjær på sidelinien. Herfra gik han direkte mod feltet, hvor han med en pasning bagud i banen, fandt en fremadstormende Mads Severinsen, der skød første gang, og scorede. Super angreb af BFC, hvor fight, pasninger og scoring faldt sammen i et skønt mix. Fremragende ganske enkelt. Det hele skabt af Christian Overby, der er ved at komme tilbage efter godt et år på sidelinien. Det blir godt at få ham med igen.

Viborg FF fik reducret mod slutningen, da Thomas Dalgaard fik blokeret Simon Enevoldsens udspark. Uoverensstemmelser i forsvaret endte med den sene beslutning fra keeperen der kostede, og Dalgaard fandt plads mellem Kasper Stiller på stregen og målstolpen, og scorede dermed kampens sidste mål til 2-3.

Flot kamp og sejr til Blokhus FC, som også fik ros af cheftræner Søren kusk:

 - Det var klart vores bedste træningskamp til dato. Allervigtigst så vores defensiv bedre ud end længe, og fysisk holdt vi hele vejen. Vores boldomgang var måske ikke den allerbedste, men den var godkendt, og vi får nogle nye spillere i gang, fortæller Søren Kusk til bold.dk

 - Vores organisation er ved at være på plads, og vi ved, hvad vi gør. Vi lukrerer måske på, at vi har den samme stamme og det samme koncept som i efteråret. Det giver spillerne en vis tryghed, slutter Søren Kusk, der dermed kan lade op til næste kamp, som spilles allerede i overmorgen i Pandrup kl.14.15 og ikke kl.13.00 som tidligere oplyst. Aarhus Fremad er lørdagens modstanderen.