Facebook

3-3 mod Skovbakken

Christoffer_Hansen_taet_paa.jpg
23-07-2011

(Foto: Christoffer Hansen nettede i sin første "Hjemmekamp")

 

Blokhus FC   -   Skovbakken IK   3-3  (2-2)

0-1 Skovbakken

0-2 Skovbakken

1-2 Simon Rosenqvist  (Str.)

2-2 Jeppe Østenkær

2-3 Skovbakken

3-3 Christoffer Hansen

 

Af Torben Pedersen

Defensiven sejlede til tider noget rundt, og opspillet manglede flow for Blokhus FC. Men kampen mod Skovbakken handlede om så meget andet, og fem mand sad udenfor i aftenens dyst.

Flere folk skulle testes i kampen, og det gav helt pr. automatik noget uro, hvor aftalerne på banen, ikke altid eksisterede. Og især gæsternes to første mål, opstod i situationer hvor bolden normalt ville være clearet for længst. Opdækningen manglede fuldstændig, og de mange nye skulle lige finde fodfæste.

Spillet blev dog gradvist bedre og bedre, og fight og intensitet var der masser af fra begge hold, der udnyttede en fugtigt bane, med hurtige pasninger og glidende tacklinger. Efter at have været bagude med 0-2, reducerede Søren Reese til 1-2 på straffespark begået mod Jan Rasmussen, i en situation hvor højrebacken tog turen med helt frem og udfordrede to modspillere, og korrekt blev tilkendt sparket fra 11-meter-pletten.

2-2 målet blev scoret af Jeppe Østenkær, efter en god bold i dybden. Målmanden gik dog helt galt i byen, på sin vej efter bolden, og efterlod både bold og tomt mål for fødderne af Østenkær jr.

Skovbakken svarede igen i 2. halvleg, og kom foran 2-3, på noget af et dommedagshuk fra distancen, der blev banket helt op i krogen.

Blokhus FC pressede på for en udligning, og den kom også tæt på kampens afslutning. Ziad Nassar der også spillede en god kamp tirsdag mod AaB, fik en vanskelig bold i fødderne, men angriberen behandlede bolden på smukkeste vis. Og han krydrede hele aktionen med en drømme pasning til nyankomne Christoffer Hansen, der uden tvivl bankede bolden forbi keeperen, og dermed scorede sit første mål i den blå trøje.

På sidelinien til at overvære kampen, kunne man så se en række af spillerne der stod over: Jonas Westmark, Kasper Stiller, Christian Overby, Peter Tranberg og Malthe Nygaard. Alle med små skavanker fra første træningsuge, og anfører Peter Tranberg helt tilbage fra foråret, idet hans ankel konstant fremprovokerer smerter.

Og med sådan en række spillere stående på den forkerte side af sidelinien, så bliver det meget svært at få spillet til at fungerer. Der er plads til forbedringer, og det har også været en hård træningsuge, hvilket også kunne ses på banen.

 

Testkamp mod FC Hjørring på tirsdag kl.17.00 - I Jetsmark!

 

Spillerne holder nu lidt fri over weekenden, inden de tager hul på træningen på mandag. Dagen efter venter næste testkamp, og her kommer FC Hjørring på besøg tirsdag kl.17.00 på træningsanlægget i Pandrup.

Fredag aften bød også på en anderledes udfordring for spillerne, da de efter kampen mod Skovbakken, var en tur forbi Pandrup By Night, hvor de iført spillertrøjer serverede øl til byfesten, og på den måde igen fik vist BFC-flaget.