Facebook

3. december - Nick Svendsen

3_dec_-_Nick_Svendsen.jpg
03-12-2011

Af Thomas Jansen

I vores ”web-julekalender”, hvor du hver dag fra d. 1.-24. december kan lære en Blokhus FC spiller lidt bedre at kende, er vi i dag nået til 3. december og dermed nr. 3 Nick Svendsen.

Du kan læse om blandt andet juletraditioner og forbilleder, mens hver spiller gennem ”det frie ord” også får mulighed for at lette sit hjerte med lige det der falder den enkelte ind.

3. december

Nr. 3 - Nick Svendsen

Position: Forsvar
Fødselsdag: 1. oktober 1992
Kampe / mål for BFC: 2 / 0
 

Mit 2011:

Starten af 2011 gik forrygende. Jeg var skadesfri, i form og med i de første turneringskampe. Men så ramte et vrid i knæet mig rimeligt hårdt, og jeg begyndte først at træne med igen omkring vores playoff kampe mod Nordvest. Da blev jeg så ramt af blindtarmsbetændelse!! Så først efter sommerpausen, skulle jeg til at genopbygge min form. Men det gik ikke så godt, synes jeg selv. Jeg ville gerne have været mere på 1. holdets holdkort, men måtte "nøjes" med 2. holdet, hvilket har været en KANON oplevelse! Vi endte med at vinde 12 ud af 14, og havde 2 uafgjorte. Det må man sige er upåklageligt. Dernæst sluttede jeg sæsonen af med en "Årets Spiller" titel på 2. holdet.
 

Mit forbillede:

Mit forbillede er ikke en person. Det er en måde at være på. Lev livet, og gør hvad du brænder for. Det kan ikke hjælpe, at man ikke gør det man brænder for, fordi en dag så har man måske ikke den mulighed mere.
 

Mine juletraditioner:

Jeg er som altid hjemme hos mine kære forældre, hvor vi får god mad. Jeg bruger næsten al min tid på mine venner og ikke mindst min kæreste. Jeg synes at julen er en tid, hvor man skal hygge endnu mere end man normalt gør i hverdagen, og det sker da også, at man får set nattelivet en gang eller to.
 

Mit nytårs forsæt:

Jeg vil fortsætte med at kæmpe og udvikle mig, som person og som fodboldspiller, og så håber jeg selvfølgelig på at kunne spille mig på holdkortet.
 

Mine 5 favoritter:

Livret: En god bøf med bearnaise sovs.
Musik: The voice
Film: Forrest Gump
Fodboldklub / spiller: Manchester United / Nemanja Vidic
Babe: Cheryl Cole 
 

”Det frie ord”:

Der skal bare hakkes hele vinteren. Glædelig jul & godt tub'år!
 

Personlig sponsor for Nick: