Facebook

3. pladsen skal forsvares på Fyn

Bo.jpg
29-05-2015

Af Thomas Jansen

Efter en flot sejr hjemme over Brabrand i sidste runde, gælder det i weekenden en tur til Fyn og Næsby, hvor den blå bølge vil rulle sig ud.

Sejren over Brabrand har skyllet den sidste frygt for pludselig at havne i en presset situation nær den højtravende nedrykningsstreg endeligt væk, og nu kan alle kræfter samles om at fastholde den nuværende 3. plads i tabellen. Anderledes ser det ud for lørdagens modstander, Næsby, som i høj grad netop befinder sig i en presset situation, hvor overlevelse er det altoverskyggende fokus. Dette giver de to hold to vidt forskellige indgange til weekendens kamp, og det kan give en interessant kamp.

- Vi har bragt os i en position, hvor vi kan spille frit. Næsby kæmper for at holde sig over stregen og med fem runder igen, møder vi formentlig et hold som er meget klar, men måske også en smule nervøse, forklarer Bo Zinck og præciserer hvad han mener med at kunne spille frit.

- Vi er et af de få hold i rækken, som ikke spiller for overlevelse. Det betyder ikke at vi ikke spiller for noget, for vi spiller for 3. pladsen. Den vil vi utroligt gerne skal være vores. Det kræver point, men vi har ikke kniven for struben, og kan derfor gå ud og nyde kampen og spille vores eget spil.

Selvom Jammerbugt FC lejren vil fokusere på at sætte sine egne styrker i scene, så er der også opmærksomhed rettet mod modstanderens kvaliteter.

- Næsby er et godt boldspillende hold. Jeg synes de har nogle gode typer og jeg kan generelt gode lide måden de forsøger at sætte spillet op. De har nogle individualister, som vi skal have styr på, men vores fokus vil også være rettet mod os selv og hvordan vi får kørt vores offensiv i stilling, fortæller Bo Zinck, som meget gerne vil have point med hjem fra sin sidste udebanetur i spidsen for den blå bølge i denne omgang.

- Vi skal tage vores præstation fra Brabrand kampen med til Næsby. Her spillede vi på et højt niveau og det skal vi gerne gentage. Vi vil ud over stepperne og nyde vi kan spille frit. Vi glæder os og vil have point med hjem.

Om det lykkes er vi meget klogere på lørdag d. 30. maj sidst på eftermiddagen. Jammerbugt FC’s møde med Næsby sættes i gang kl. 15.00