Facebook

4-0 i Randers - Et resultatet som lyver

Kusk_1.jpg
22-04-2012

 

Randers FC   -   Blokhus FC   4-0  (2-0)

1-0 Tidiane Sane  19. min

2-0 Frank Kristensen  34. min

3-0 Ronnie Schwartz  58. min

4-0 Ronnie Schwartz  75. min

 

Tilskuere: 3115

 

Blokhus FCs startopstilling:

Målmand: Simon Enevoldsen

Forsvar: Jonas Westmark, Andreas Damgaard, Kasper Stiller, Christian Overby

Midtbane: Mark Tubæk, Mads Severinsen, Rasmus Østenkær, Peter Tranberg, Jan Rasmussen

Angreb: Jeppe Østenkær

 

På bænken: Mikkel Petersen, Marc Pedersen, Malthe Nygaard, Semiu Oladiti, Dustin Corea, Christoffer Hansen.

 

Af Torben Pedersen

Rammer var mere end almindeligt uvante for Blokhus FC, der søndag eftermiddag i Randers, var på besøg hos de blå heste. Auto C Park i Randers havde samlet mere end 3000 tilskuere til kampen, som kunne bringe Randers FC på 2. pladsen igen, med en forventet sejr mod Søren Kusks tropper.

Det var dog ikke nemt i det første kvarter, at se at det var top mod bund. BFC var godt med i kampen, og levede på kontrastød. Hjemmeholdet fik intet produceret fremad banen, før kampens 19. minut, hvor et indlæg fra venstre blev slået på forreste stolpe, og så dukkede Tidiane Sane op, og scorede til 1-0, på det der var hjemmeholdets første afslutning.

Blokhus FC fortsatte dog de gode takter med spil langs det flotte græstæppe, og lod sig ikke presse.... Og dog!!! I det 34. minut ånder alt fred og ro i de bagerste kæder, efter at have afværget et Randers-angreb. Andreas Damgaard løber mod hjørneflaget, og snupper bolden, før den løber ud, og er helt upresset i situationen. Og sekundet efter spiller han bolden 5 meter frem langs sidelinien, til en helt fri Chris Sørensen (Randers FC-spiller red.), som med sit altid skarpe venstreben, slog et indlæg ind i hovedet på... Hvem ellers?? Farlige Frank Kristensen, der headede Randers FC meget ufortjent foran 2-0. Sikke en skæbne for Blokhus FC, der igen betalte sine lærepenge dyrt.

Mark Tubæk havde før pausen et langskud forbi kassen, mens Jan Rasmussen, som har spillet i Randers FC som ungdomsspiller, havde BFCs største chance de første 45 minutter, da han meget mere fri, end han lige opdagede, kom frem til en afslutning i feltet. David Ousted i målet fik dog ingen problemer med den. Og dermed 2-0 til Randers FC ved pausen. Hvilket var et mål for meget.

 

Mere offensivt efter pausen - Men ikke nok...

 

Blokhus FC fik tilkæmpet sig mere angrebsspil efter pausen, men Randers var stadig farlige, når Blokhus FC tabte bolden. Det skete efter 13 minutter af 2.halvleg, og her lukkede den tidligere AaB angriber Ronnie Schwartz reelt kampen, da han scorede et flot langskudsmål til 3-0.

Og selvsamme Schwartz var ikke færdig her. For da der manglede et kvarter, og Blokhus FC havde haft afslutning på overliggeren fra Mark Tubæk, slog Randers FC til igen, og lukkede endegyldigt til 4-0, og den tidligere AaB angriber, var igen manden der blev råbt på stadion, selvom pifteriet også kunne høres, når Randers FC lod sig spille rundt af de undertippede nordjyder.

Men ingen tvivl om, at Randers FC fortjent vandt denne kamp - Men sejren størrelse, var ihvertfald ét, og nok også to mål for stor. Blokhus FC havde absolut ære af kampen, som var en oplevelse af følge, under de flotte rammer i Kronjylland.