Facebook

4-1 nederlag til Lindholm i Aalborg

Lysmast.jpg
22-02-2010

 

Lindholm IF   -   Blokhus FC   4-1

1-0

2-0

3-0

3-1 Peter Tranberg

4-1

 

Blokhus FC´s startopstilling:

Målmand: Brian Ulstrup

Forsvar: Lars Mynderup, Andreas Damgaard, Bobo Niambele, Kasper Stiller

Midtbane: Simon Rosenqvist, Rasmus Christiansen, Peter Tranberg

Angreb: Jeppe Østenkær, Fahmi Osman, Christian Overby

 

På bænken: Tue Brix Andersen, Søren Reese, Samuel Niambele (På prøve)

 

Af Torben Pedersen

 

En ulykke kommer sjældent alene. Sådan lyder et gammelt ordsprog, og holder for Blokhus FC´s vedkomne desværre også stik. Ovenpå nederlagt til Lindholm, ligger det således fast at Malthe Guldager sidder ude de næste 6 uger med ledbåndsproblemer.

Knæskaden hos forsvarsgeneralen opstod under træning i ugens løb, og en scanning har nu klarlagt omfanget af skaden hos Malthe Guldager.

Til dagens kamp, som blev arrangeret på kort tid og flyttet til AaB´s anlæg, manglede flere spillere hos Blokhus FC. Tingene blev ikke nemmere af, at forholdene var særdeles kritisable ifølge Cheftræner Henning Pedersen, som dog påpegede at det var ens for begge hold.

Udover Malthe Guldager manglede folk som Muhammed Akinci og Nickolaj Thomsen også, mens bænken bød på unge Søren Reese, Tue Brix Andersen og prøvespilleren Samuel Niambele, der er lillebror til Bobo Niambele. 

Blokhus FC spillede en ellers okay 1. halvleg, men det var bare Lindholm der scorede målene. Og det er i bund og grund ikke noget man sådan kan være tilfredse med. Men Lindholm gik tændte ind til kampen, hvorimod gnisten manglede lidt hos Blokhus FC i snevejret.

2. halvleg bar dog præg af flere ting, som gjorde tingene meget svære. Ikke mindst at evnen til at holde på bolden forsvandt, og at man ikke havde en særlig bred bænk med. Banen var dog heller ikke til fodbold, og tingene havde en snært af tilfældighed mange gange, på en dag hvor egen kunstbane påny stod dynget til med sne.

Man håber og regner dog stærk med, at den snart er klar til fodbold igen. Blokhus FC skal i weekenden til Randers, hvor kronjydernes 2. divisionshold venter som vært. Samtidig er seneste nyt, at endnu en træningskamp er tilføjet kalenderen. Nemlig lørdag den 6. marts kl.11.00, hvor Skive IK gæster Pandrup.