Facebook

4-1 sejr i generalprøven

anders.jpg
Arkivfoto. Anders Rosengren kom på tavlen.
10-03-2018

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC slap godt fra forberedelsernes sidste test, da det lørdag eftermiddag blev til en flot 4-1 sejr over Kjellerup IF i Stadome i Ikast.

Selvom frosten forsat holder græsbanerne hårde som sten, så er fodboldforåret lige om hjørnet, og at dømme ud fra lørdagens generalprøve, så er de blåblusede fra Jammerbugten klar til at spille om point.

I hvert blev det til en sikker sejr over Kjellerup IF, der lægger fra land på en 2. plads i forårets oprykningsspil. På mål af Sead Gavranovic, Kasper Skov, Anders Rosengren og Christian Rye på straffespark, vandt Jammerbugt FC 4-1 efter en 1-0 føring ved pausen.

Det var en kamp, hvor begge hold ville frem ad banen og offensivt var det en god kamp for begge mandskaber. Der blev skabt masser af chancer i begge ender, dog stod det ved pausen kun 1-0 til Jammerbugt FC.

Efter pausen fik Jammerbugt FC stabiliseret defensiven bedre og bragte sig på både 2-0 og 3-0, inden Kjellerup IF reducerede. Kampen blev senere lukket med straffesparksmålet og Jammerbugt FC kunne forlade banen som fortjente vindere efter en ganske fin indsats, hvor der dog også var arbejdsområder, der nu skal have lidt ekstra fokus frem mod premieren.

- Begge hold kan i dag være tilfredse med de offensive indsatser. Selv giver vi for meget væk i første halvleg, men det bliver bedre efter pausen. Defensivt er der dog noget vi lige skal have justeret. Chancemæssigt og offensivt i det hele taget var det virkeligt godt i dag. Det blev aldrig en kamp, der kom helt op at ringe trods resultatet, men vi er glade for sejren. Den var vigtig, forklarer cheftræner Bo Zinck og tilføjer;

- Efter en lang og hård opstart, så er det nu, der skal spilles om point. Vi føler os klar og vi glæder os, nu hvor det alvor. Det bliver godt at komme igang.

Jammerbugt FC tager hul på oprykningsspillet i den kommende weekend, hvor der venter en premierekamp i Valby Idrætspark mod Boldkluuben Frem.