Facebook

4. december - Marc Pedersen

4_dec_-_Marc_Pedersen.jpg
04-12-2011

Af Thomas Jansen

I vores ”web-julekalender”, hvor du hver dag fra d. 1.-24. december kan lære en Blokhus FC spiller lidt bedre at kende, er vi i dag nået til 4. december og dermed nr. 4 Marc Pedersen.

Du kan læse om blandt andet juletraditioner og forbilleder, mens hver spiller gennem ”det frie ord” også får mulighed for at lette sit hjerte med lige det der falder den enkelte ind


4. december

Nr. 4 Marc Pedersen

Position: Forsvar
Fødselsdag: 2. september 1991
Kampe / mål for BFC: 14 / 0
 

Mit 2011:

2011 blev året hvor jeg måtte sige et vemodigt farvel til AaB efter otte fantastiske år i klubben, men også året hvor jeg skiftede til Blokhus FC om sommeren og blev en del af den blå bølge. Et skifte som jeg har været glad for, fordi det har været med til at udvikle mig som fodboldspiller, men også som menneske. Som fodboldspiller, fordi jeg har savnet følelsen af at være en del af et førstehold, og ikke kun befinde mig i periferien, hvilket var tilfældet det sidste år i AaB, hvor jeg befandt mig som et af de yderste mandater i superligatruppen. Derfor har det været en fornøjelse at komme til en klub, hvor jeg føler mig værdsat af både spillere og trænere, samt at jeg har fået den faste spilletid, som jeg har brug for, for at videreudvikle mig som fodboldspiller.

Det sportslige kombineret med et fantastisk sammenhold udenfor fodboldbanen, hvor folk har været gode til at tage initiativ til sociale arrangementer osv., mener jeg har været en af årsagerne til, at vi som hold, er vokset mere med opgaven i 1. division, desto længere vi kom frem i sæsonen.

Derudover har 2011 også været året, hvor jeg blev student på Handelsgymnasiet Turøgade Aalborg, hvor jeg derefter har skullet tage stilling til, hvad jeg skulle foretage mig udover fodbold/skole og tilværelsen på AaB College, hvor jeg har tilbragt de sidste fire år af mit liv. Det førte til, at jeg nu er flyttet i egen lejlighed og har et civilt job som handicaphjælper på fuld tid, hvor jeg samtidig har lov til at tage til træning i Blokhus. Derfor anser jeg dette års resultater og beslutninger både på og uden for banen, for at have været en succes. 
 

Mit forbillede:

Jeg har nok ikke noget decideret forbillede. Men skal jeg nævne en person som jeg beundrer rigtig meget, må det være Brian Laudrup, for hans sportslige præstationer som fodboldspiller på klub - og landsholdsplan. Jeg havde den store fornøjelse af, at blive coachet af ham under Laudrup & Høeg Pro Camp i 2008, hvor jeg tilbragte en uge sammen med ham og oplevede hans menneskelige egenskaber og det sympatiske menneske han er. Alt i alt synes jeg han er en kæmpe inspirationskilde.
 

Mine juletraditioner:

Jeg er ikke det store traditionsmenneske hvad angår juletiden, men det hænger til dels sammen med, at jeg de seneste år, har holdt ferie i udlandet med min familie og desuden har jeg desværre ikke flere bedsteforældre tilbage, som trækker i min familie eller jeg i denne tid. Men når tiden ellers tillader det, nyder jeg som mange andre at hygge med familie, kæreste og venner, med god mad og andet juleguf.  
 

Mit nytårs forsæt:

At sikre klubben overlevelse i 1. division og at jeg er en del af startopstillingen i samtlige kampe.
 

Mine 5 favoritter:

Livret: Min mors mad
Musik: Thomas Helmig
Film: En verden udenfor
Fodboldklub/spiller: Manchester United og Blokhus' svar på Messi aka Dustin Corea
Babe: Min skønne kæreste
 

”Det frie ord”:

Tak til alle omkring klubben for en god første halvsæson i 1. division, og for mit vedkommende første i Blokhus FC. Endelig vil jeg også gerne ønske alle en glædelig jul og godt nytår.

Klap tiiirn'!!

 

Personlig sponsor for Marc: