Facebook

5 kampe - 5 nederlag!

Mads_Severinsen.jpg
29-04-2012

(Foto: Mads Severinsen blev udvist mod Brønshøj, efter 2 x gult)

 

Blokhus FC   -   Brønshøj Boldklub   0-2  (0-1)

0-1 Simon Bræmer  29. min

0-2 Jesper Christjansen  90. min

Udvisning: Mads Severinsen, BFC  35. min

 

Tilskuere: 348 

 

Blokhus FCs startopstilling:

Målmand: Simon Enevoldsen

Forsvar: Jan Rasmussen, Andreas Damgaard, Kasper Stiller, Marc Pedersen

Midtbane: Mark Tubæk, Mads Severinsen, Peter Tranberg, Rasmus Østenkær, Dustin Corea

Angreb: Jeppe Østenkær

 

På bænken: Mikkel Petersen, Jonas Westmark, Nick Svendsen, Kristian Glyø, Tobias Sand, Malthe Nygaard, Semiu Oladiti.

 

Af Torben Pedersen

Brønshøj var ubesejret i foråret før deres besøg på Jetsmark Stadion, og den statistik blev ikke ændret, da gæsterne vandt 2-0. Blokhus FC er uden point indtil nu i foråret.

Og det er derfor hårdt at være Blokhus-tilhænger dette forår, og ikke mindst Blokhus-spiller. Selvtilliden er stille forsvundet, hos Søren Kusks unge mandskab, som snart skal have en succesoplevelse:

 - Vi har ikke overskud til at se på, om de andre bundhold vinder eller taber. I vores situation er det vigtigt at få den succesoplevelse, som vi forhåbentlig kan leve lidt på, fortæller Søren Kusk til Nordjyske Medier, og fortsætter:
 

 - Det er en tom følelse, fordi vi har tabt fem kampe i træk nu. Det gør ondt. Det gør ondt på alle omkring holdet, og det gør også ondt på mig som træner, men i særdeleshed gør det ondt på spillerne, for det er jo ikke fordi, at de ikke gerne vil have en sejr, siger Søren Kusk.

 

Skadesfravær mindsker mulighederne på banen

 

I forrige weekend måtte Søren Kusk se den ellers tilbagevendte Christian Overby udgå med skade, som senere viste sig, at være et brækket kraveben. Derfor er venstrekanten ude resten af foråret.

Og til søndagens opgør mod Brønshøj, var der flere bekymringer for cheftræneren, der ikke havde angribere til rådighed i truppen. Maksimalt kantspillere, som skulle bidrage offensivt, idet både Nickolaj Thomsen og Christoffer Hansen sad udenfor med skader.

Og angrebsspillet kom aldrig til at flyde denne weekend. Jeppe Østenkær lå meget alene i front, og trak ofte tilbage i banen for at hjælpe med overtag på midten, hvilket omvendt resulterede i, at der ingen angribere var fremme. Derfor var det en nem opgave for Mads Ibenfeldt og Rasmus Minor Petersen i Brønshøj centrale forsvar, at klare de lange bolde der blev sparket frem.

Og samme to "hvepse" skabte problemer gang på gang, når Brønshøj til tilkæmpet sig dødbolde. Andreas Damgaard så nærmest helt lille ud, ved siden af de to "udsmidere" fra København, som var farlige på alt i luften, hvor de dominerede kampen.

 

Bag ud igen - Og op ad bakke!

 

Da kampen rundede det 29. minut stod den stadig 0-0 på Jetsmark Stadion, men Brønshøj havde været klart farligst. Lasse Fosgaard havde sparket en gratis bold på stolpen, og var første varsel om dårlige tider.

Sekunderne efter holdt defensiven ikke længere, og nordjyden Simon Bræmer, dukkede op ved bagerste stolpe, og bragte fortjent gæsterne i front. Igen energisk arbejde fra de gule- og sort-stribede modtstandere, der ellers var svækket op til kampen, da Cheftræner Bo Henriksen var blevet hjemme på Sjælland, med høj feber.

 

Ikke en kamp der går over i historien

 

På mange måder var søndagens kamp ikke en særligt velspillet fodboldkamp, for der manglede simpelthen for meget fra det kreative hjørne. Samtidig tog fejlafleveringerne overtag fra begge hold, og det samme blev tilfældet med advarslerne, i en ellers meget fair kamp.

To frispark kostede Mads Severinsen to gule kort, og dermed blev midtbanespilleren sendt i bad efter 34 minutter, efter noget der mindede om en simpel overreaktion fra manden med fløjten. Fuldstændig unødvendigt med kortspilleriet, der endte med at spillerne skændtes indbyrdes, og kampen blev ødelagt endnu mere.

Mod slutfasen af kampen satsede Søren Kusk alt på et bræt. Først gav han debut til Semiu Oladiti, som i vinterens løb, blev hentet på en lejeaftale hos FC Midtjylland. Og efterfølgende skubbede han holdet langt frem de sidste minutter, i håb om det ene point.

Det gav store muligheder til Brønshøj som var hurtige i deres omstillinger, og indskiftede Mark Leth Pedersen, fik sine chancer for at lukke kampen. Først sparkede han i sidenettet, og siden over et gabende tomt mål.

Men det var en anden indskifter der lukkede kampen for "Hvepsene". Jesper Christjansen fik i overtiden en mulighed efter kontra, og han svigtede ikke mod Simon Enevoldsen, som var blevet ladt i stikken, af sit eget hold, der satsede fuldstændigt.

Og dermed endte et ganske kedeligt opgør med 2-0 til Brøsnhøj, som dermed fortsat ikke har tabt dette forår. Blokhus FC har derimod ikke vundet - Eller fået point...... Endnu!