Facebook

6. december - Jonas Westmark

6_dec_-_Jonas_Westmark.jpg
06-12-2011

Af Thomas Jansen

I vores ”web-julekalender”, hvor du hver dag fra d. 1.-24. december kan lære en Blokhus FC spiller lidt bedre at kende, er vi i dag nået til 6. december og dermed nr. 6 Jonas Westmark.

Du kan læse om blandt andet juletraditioner og forbilleder, mens hver spiller gennem ”det frie ord” også får mulighed for at lette sit hjerte med lige det der falder den enkelte ind.
 

6. december

Nr. 6 – Jonas Westmark

Position: Midterforsvar
Fødselsdag: 15. september 1988
Kampe / mål for BFC: 47 / 0
 

Mit 2011:

Jeg synes der er en perlerække af ting, der kan fremhæves her, især fordi vi som hold, trup og klub i midten af 2011 var med til at skabe historie i dansk fodbold. Vi var nemlig det første hold/klub, der rykkede op i 1. division som det eneste hold ud af 32. I første omgang ”bare” at blive nummer 1 i 2.divion vest var en fantastisk præstation, men at vi tilmed over to kampe mod Nordvest kunne kvalificere os til 1.division er noget som jeg aldrig vil glemme. Så selvom den nye struktur var med til at snævre mulighederne ind for en oprykning og skabe en masse undren, så var det jo bare ekstra vildt og fedt at det blev os som stod tilbage som den sidste og kunne juble!

Jeg spillede selv 31 ud af 32 i den foregående sæson og selvom jeg missede den sidste playoff kamp pga. en ”forkert” karantæne, så er jeg selvfølgelig taknemmelig over at helbred og præstationer rakte til dette.

Det første halvår i 1.division har budt på en masse spændende oplevelser, og taget vores unge og uerfarne hold i betragtning, synes jeg egentlig vi har klaret det meget fint. Vi spillede blandt andet for 5000 tilskuere i Esbjerg på et fedt stadion og gjorde her en rigtig god figur. Så selvom det har haltet lidt med pointene, så er der en masse positive ting at tage med fra dette halvår også. Jeg føler mig også meget sikker på at vi nok skal ende over stregen!

Udenfor kridtstregerne er jeg i gang med uddannelse og skal snart i praktik som ejendomsmægler. Det glæder jeg mig rigtig meget til, vi skal jo også gerne have gang i det boligmarked igen, og det vil jeg da gerne hjælpe med!
 

Mit forbillede:

Jeg har ladet mig lidt inspirerer af de foregående her på siden, fordi de egentlig har haft nogle ret gode markeringer af deres forbilleder. Mine forældre er fantastiske og det er de på baggrund af uendelig mange ting. Dertil kan lægges at de til enhver tid støtter og bakker mig op, og derfor er de klare forbilleder for mig. Samtidig bakker de jo også BFC op.

Af fodboldspillere har jeg Xavi fra Barcelona som forbillede, og det har jeg fordi han er en unik fodboldspiller. Han ser spillet bedre end nogen andre, han holder fast i bolden, han holder spillet i gang, han spiller de andre fri, han laver mål og jeg kunne egentlig blive ved, men han er ekstrem dygtig. Samtidig har han allerede rekorden for flest spillede kampe i Barcelonas historie og det er vel ikke så ringe endda!
 

Mine juletraditioner:

Jeg har alle dage fejret julen med min familie og så har det vekslet lidt til begge sider af de to familier år for år. Jeg tror det der betyder mest for mig, er at der en god stemning alle imellem - og at man får noget godt at spise selvfølgelig. I det hele taget at nyde tilværelsen og måske lige en tand mere end normalt fordi anledningen og stemningen er ekstra speciel omkring julen.
 

Mit nytårs forsæt:

Først og fremmest må det være et godt helbred til min familie og mig selv, i det hele taget alle, fordi med et godt helbred, så går tingene alt andet lige noget nemmere.

Rent fodboldmæssigt har jeg en klar forventning om at vi som hold, trup og klub rykker os endnu mere og for lavet endnu bedre resultater på Ingolf Park. At vi samtidig holder fast i det rigtig gode sammenhold, der hersker specielt i truppen. Det er med til at gøre det sjovt at komme til træning og kamp.

Jeg håber og har selv et stort ønske om at jeg kan udvikle mig til at blive en endnu bedre spiller og være med til at skabe en historisk sæson nr. 2 også!
 

Mine 5 favoritter:

Livret: Et lækkert stykke kød med et godt glas vin til.
Musik: Nova FM spiller rigtig meget godt og ellers vil jeg sige at jeg lytter til alt god musik.
Film: Forrest Gump. Den skal I have set, hvis I ikke har set den i forvejen!
Fodboldklub / spiller: FC Barcelona / Xavi.
Babe: Nu har der lige været Transformers, så den vinder Megan Fox på det momentumeter.
 

”Det frie ord”:

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til alle i Blokhus FC og Jetsmark IF, det er en fornøjelse at komme i klubben og der er altid en god stemning.

Én ting jeg manglede i 2011 var at møde og banke Nickolaj Thomsen i badminton. Vi har alle sammen hørt om hans store bedrifter indenfor badminton. Det skal dog siges, at han aldrig har mødt en rigtig god badmintonspiller før, så den kamp må vi have til gode.
 

Personlig sponsor for Jonas: