Facebook

9. december - Mads Severinsen

9_dec_-_Mads_Severinsen.jpg
09-12-2011

Af Thomas Jansen

I vores ”web-julekalender”, hvor du hver dag fra d. 1.-24. december kan lære en Blokhus FC spiller lidt bedre at kende, er vi i dag nået til 9. december og dermed nr. 9 Mads Severinsen.

Du kan læse om blandt andet juletraditioner og forbilleder, mens hver spiller gennem ”det frie ord” også får mulighed for at lette sit hjerte med lige det der falder den enkelte ind.


9. december

Nr. 9 – Mads Severinsen

Position: Midtbane
Fødselsdag: 12. juni 1991
Kampe / mål for BFC: 45 / 3


Mit 2011:

2011, et begivenhedsrigt år for mig personligt, men bestemt også for Blokhus FC. Jeg vil huske tilbage på året, hvor vi sikrede os oprykning til 1. division, samt en fantastisk studenteruge, der virkelig var tiltrængt efter 3 år på skolebænken med benhårdt arbejde (hvilket Simon E. sagtens kunne lære noget af). Siden afslutningen af Handelsgymnasiet, har jeg valgt at tage et friår, hvor det meste af tiden indtil nu er gået med træning og arbejde! Det kræver altså en del knaster at følge med på Malthe Nygaards caféliv, hvilket også har gjort, at der desværre ikke har været megen tid til at finde mig en eventuel kommende kone (i modsætning til Hr. Enevoldsen). Men efter at have læst om Blokhus FC's nr. 2, den altid hårdt tacklende Jan Rasmussen, så kan jeg forstå, at jeg åbenbart har haft held med at finde en alligevel. Det kan jeg tydeligvis kun være tilfreds med! Derudover har 2011 også budt på en halvsæson i 1. division. En kæmpe oplevelse og lærerig proces, både for holdet og for mig, som spiller. 


Mit forbillede:

Jeg finder en masse inspiration hos min familie, og i stor grad mine forældre. Så hvis jeg tilnærmelsesvis skal kunne udnævne et forbillede, så er det mine forældre. Jeg stræber ikke efter at gå i deres fodspor eller at få en kopi af deres liv, men den opdragelse de har givet mine søskende og jeg, samt det overskud de udstråler, sætter jeg utrolig meget pris på. De gør en stor forskel, hvilket gør mig stolt, og det er en kæmpe inspiration for mig.

I truppen er mit største forbillede Rasmus Østenkær. Han er alt det, jeg gerne vil være, når jeg bliver lige så voksen og flot en mand, som den kære Hr. Østenkær er. Han er en flot fyr, 26 år gammel, (viser dog stadig id på Saltlagret), har spillet i Århus Fremad!! og har en lovlig undskyldning for at gå i jakkesæt til hverdag. Det siger alt. Og lad mig bare udnytte lejligheden til at sige tak til Ras. Du er en kanon mentor.  


Mine juletraditioner:

Julen betyder en hel del for mig. Masser af julehygge, julefrokoster og god mad. Jeg nyder at se hele min familie til diverse julearrangementer, hvor man altid får de samme dårlige jokes og historier, og hvor det traditionelle pakkespil altid ender i hat og briller. Men trods de dårlige historier og det mislykkede pakkespil, så er det skide hyggeligt, og det betyder rigtig meget for mig. En anden fast tradition, som jeg ikke kunne forestille mig en jul uden, er uden tvivl Julehalballet i Løgstør. Hvis jeg lige hurtigt må gøre en lille reklame for det årlige julehalbal i Løgstør d. 25. december. Det er legendarisk, spørg bare Thomsen!


Mit nytårsforsæt:

Der er ikke nogen tvivl om at overlevelse i 1. division er det vigtigste mål for 2012. Dernæst skal jeg fortsætte min flere års lange sejrsstime i FIFA. Jeg kan forstå, at jeg åbenbart har tabt en enkelt kamp til Simon E. og hr. Rasmussen. Jeg venter stadig på beviser!


Mine 5 favoritter:

Livret: SOVS! med kød.
Musik: Pt. Malk de Koijn.
Film: Stieg Larssons "Millennium"-trilogi, Cocktail og Ray.
Fodboldklub/spiller: FC Barcelona / Xavi.
Babe: Hende den berygtede! Og nej, vi er ikke kærester, endnu..


”Det frie ord”:

Jeg vil gerne byde Jan Rasmussen, også kendt som FTZ's flittigste medarbejder (til at sende heytells i arbejdstiden), velkommen til Aalborg! Ham og konen rykker til Aalborg, hvilket vi alle har ventet rigtig længe på. Ikke mindst fordi vi forhåbentlig ser ham noget oftere til træning, efter et sløjt fremmøde i 2011. Og Thomsen, face it, du er jo ikke ligefrem familiefar typen...

Glædelig Jul og godt Nytår til alle!


Personlig sponsor for Mads: